To je to što me zanima!

Diggerland: Park u kojem djeca mogu voziti bagere i traktore

Ovo je jedini tematski park u Sjevernoj Americi koji djeci nudi priliku da koriste građevinsku opremu. Djeca koja ne mogu dočekati da koriste alate svojih roditelja sigurno će uživati ​​u Diggerlandu
Vidi originalni članak

Djeca se vole igrati s istim predmetima kao i njihovi roditelji. Tako se osjećaju odraslo, a uz to mogu naučiti više o projektima koje njihovi roditelji svakodnevno poduzimaju. Dok svi volimo gledati kako se naši mališani igraju s minijaturnim građevinskim igračkama i alatima, postoje neki roditelji koji su malo oprezniji kada je u pitanju prava stvar. Ovaj tematski park je promijenio sve.

POGLEDAJTE VIDEO: Rozi traktor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Diggerland, tematski park u New Jerseyju pruža djeci šansu da se igraju sa svim vrstama stvarnih građevinskih strojeva. Djeca mogu samostalno upravljati strojevima na najrealniji mogući način. Roditelji stižu iz svih krajeva kako bi doveli svoju djecu u ovaj park.

Prema web stranici parka, ovo je jedini tematski park u Sjevernoj Americi koji djeci nudi priliku da koriste građevinsku opremu. Djeca koja ne mogu dočekati da koriste alate svojih roditelja sigurno će uživati ​​u Diggerlandu.

Ima preko 21 hektar za istraživanje i djeca mogu birati između čak 25 različitih atrakcija. Naravno, roditelji se sigurno pitaju treba li strojeve uopće koristiti na ovaj način. Ali ne brinite se. Diggerland je izvršio sve potrebne izmjene kako bi osigurao sigurnost svakog gosta.

Rovokopači, kiperi, bageri, Diggerland ima sve. Dostupne su I avanture vojnih kamiona.

Ovdje se mogu održati i razni događaji i rođendanske zabave. Kafić Lunch Pail nudi i blagovaonicu s kompletnom ponudom za sve. Cijena jednodnevnog ulaza je 220 kuna, a sezonska karta je 315 kuna, piše 12 Tomatoes.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare