To je to što me zanima!

Dizajnerska manikura: Nokti s potpisom Chanela i Burberryja

Burberryjev karirani uzorak, cvjetiće po uzoru na Marca Jacobsa ili znak Chanela sada možete napraviti sami kod kuće, a inspiraciju za manikuru nađite u tutorialima
Vidi originalni članak

Nokti iz Chanela

Nokte najprije nalakirajte prozirnim lakom, a nakon što se osuše palac i srednji prst nalakirajte bijelim lakom, a ostale crnim. Potom uz pomoću šablona za nokte ili tankim kistom nacrtajte crnu mrežu na palcu, odnosno bijelu na malom prstu. 

Kažiprst ukrasite kombinacijom tankih i debelih linija te točkica, a prstenjak bijelim znakom modne kuće Chanel. Polovicu nokta na srednjem prstu nalakirajte srebrnim lakom, kistom povucite nekoliko neurednih linija, a na vrh dodajte šljokice. 

Burberryjev karirani uzorak

Nokte prvo treba nalakirati prozirnim lakom, pa nakon toga nanijeti crveni lak na sve nokte osim prstenjaka na lijevoj ili desnoj ruci. Na taj nokat se nanosi Burberryjev karirani uzorak koji počinje bež lakom. Potom tankim kistom i bijelim lakom nacrtajte dvije okomite linije, a preko njih i dvije vodoravne linije. 

Poslije bijelih linija slijede crne. Povucite tri okomite linije i tri vodoravne koje će uokviriti prethodno povučene bijele linije. Na kraju povucite jednu vodoravnu i jednu okomitu crvenu liniju. Kad se nokat osuši, premažite ga prozirnim lakom kako biste spriječili ljuštenje. 

Marc Jacobs nokti

Prvi korak do savršene Marc Jacobs manikure jest nanošenje temeljnog premaza koji će zaštititi nokte. Nakon što se nokti osuše, nalakirajte ih svijetloružičastim ili lakom u boji pijeska, a na prstenjak nanesite zlatni lak. Nakon toga bijelim lakom pomoću uskog i tankog kista za nokte iscrtajte ružice, a u središte dodajte zlatne točkice. 

Točkice od laka možete zamijeniti naljepnicama. Na kraju slijedi prozirni lak koji će produžiti trajanje manikure. 

Najčešće pogreške u manikuri: Čupkanje gela uništave nokte

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 09.01.2014.

    da da i onda zamijesim kruh i otvorim nagradnu igru tko nađe nokat može uzeti još tko nađe samo logo ispada iz igre

  • BudimoRealniNe 09.01.2014.

    Općenito mrzim kad se logo vidi na odjeći , a o noktima da ne pričam....

  • julia73 09.01.2014.

    kič do bola, nosila sam gel do unazad 3 godine, zgadio mi se, sve izgleda neprirodno. Moji nokti su super sa najobičnijim lakom. To je isto kao umetci u kosi, ozgor gladac a unutra jadac! biti prirodan je najprivlačnije za oko, to bolje znaju muškarci od nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare