To je to što me zanima!

Dječak (6) izgubio pamćenje, a sjeća se samo riječi - ‘mama’

Njegova majka Donna je shrvana zbog bolesti, ali obećala je samoj sebi da će ostati pozitivna i najbolje iskoristiti to malo vremena koliko joj je još ostalo sa sinom
Vidi originalni članak

Dječak Reece Mitchell (6) iz Škotske s tri godine dobio je prve napadaje koje su liječnici ispočetka povezivali s autizmom od kojeg boluje. Testovi su potvrdili da ima Battenovu bolest, rijedak oblik dječje demencije za koju nema lijeka.

Oslijepio je i izgubio sposobnost hodanja. Jede samo kašastu hranu. Zaboravio je gotovo sve, ali jednu riječ nije zaboravio - a to je ‘mama’. Liječnici mu predviđaju još samo šest godina života.

Njegova majka Donna je shrvana zbog bolesti, ali obećala je samoj sebi da će ostati pozitivna i najbolje iskoristiti to malo vremena koliko joj je još ostalo sa sinom. 

PUNA KUĆA MUŠKIH Braća blizanci dobili tri para blizanaca i svih šest su dječaci

- Iako ima tek 6 godina, Reece nas je o životu i ljubavi naučio više od ikoga. Nažalost, život možete cijeniti kako treba tek kada je ugrožen, a Reece gubi djelić svoga života svaki dan. Povremeno vidim naznake starog Reecea, kada se zafrkantski nasmije ili me primi za ruku, ali ova bolest mu je ukrala osobnost i iskru koju je stalno imao u očima, ne bih tako nešto poželjela niti najgorem neprijatelju - zaključila je neutješna Reeceova majka. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 29.10.2019.

    Neznam zasto i kako je to moguce da se takom malom bicu desi. Taman kad pocinje ajmo reci taj djeciji zivot ono ovako sta. Zalosno da zalosnije ne moze biti. 😥

Komentiraj...
Vidi sve komentare