To je to što me zanima!

Djevicama će 2013.-u obilježiti poslovni uspjesi i preokreti

Vaša karijera će se kretati uzlaznom linijom, pa ćete realizirati mnoge želje i planove, a očekuju vas i zanimljiva te korisna poznanstva i dobar odnos sa šefom
Vidi originalni članak

Ljubavni život u 2013.

Nakon dvogodišnjeg emotivnog nezadovoljstva koji je prouzročio Saturn u Vagi, ova će vam godina donijeti mogućnost da napravite reda u svom ljubavnom životu. Bit će romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstva putem interneta, uzbudljivih erotskih iskustava, pa čak i pojave ljubavi iz prve mladosti, škole ili susjedstva. Najbolje vrijeme za ljubavna zbivanja su siječanj, prva polovina svibnja, lipanj i srpanj, kada ćete uživati u šarenoj lepezi probuđenih osjećaja i otkrivenih strasti. 

U ožujku, drugoj polovini svibnja te kolovozu i listopadu pripazite na pojavu ljubomore, scena i svađa u braku, iako će taj vatromet osjećaja samo pojačati erotski dio vaše ljubavne priče. Rješavat ćete stambene probleme, možda se useliti u nov stan, no pazite da u svim vašim odlukama ravnopravno sudjeluje i vaš partner. Samce među vama od 6. 11. pa do kraja godine.očekuje velika ljubav kakvu možda nikad niste doživjeli.

Posao i karijera u Novoj godini

Ovo će biti godina vašeg uspona pa sva pozitivna razdoblja u godini maksimalno iskoristite. Jupiterov utjecaj na vaše polje karijere u prvoj će polovini godine naglasiti trud, energiju i strpljenje koje ćete neprestano ulagati i iskazivati na radnom mjestu. Iako vas u veljači, ožujku te drugoj polovini svibnja i tijekom kolovoza očekuju različite komplikacije koje će usporiti ostvarenje vaših poslovnih ili imovinskih ciljeva, bitno je da pravilno odgovorite na tekuće probleme i da očuvate svoj poslovni položaj. 

Unatoč svemu, vaša karijera će se kretati uzlaznom linijom, pa ćete realizirati mnoge želje i planove, osobito tijekom siječnja, prve polovine svibnja i rujna. Od 27. lipnja pa do kraja godine ostvarit ćete mnoge planove, kolege i šefovi će vam u mnogočemu pomagati, a stjecat ćete i zanimljiva, korisna poznanstva. Iznimno uspješni bit ćete u listopadu i studenome, a neke nove, povoljne opcije otvarat će vam se i potkraj prosinca. 

Zdravstveno stanje

Prva polovina godine donosi nešto osjetljive zdravlje, osobito što se tiče unutarnjih organa. Tijekom veljače i prve polovine ožujka pripazite na želudac koji može biti osjetljiv zbog živciranja. Od 24.4. te tijekom cijelog svibnja bit ćete u dobroj formi, pa biste se u tom razdoblju mogli više posvetiti duhovnom radu ili isprobavati razne alternativne metode iscjeljivanja. Lipanj će biti mjesec odličan za druženja, a kako će vam mnogo toga polaziti za rukom, ni dobro raspoloženje neće izostati. 

Optimizam i entuzijazam pratit će vas u drugoj polovini godine kada ćete imati Jupiterovu potporu. Ovako dobro raspoloženje pokušajte što dulje održavati, a jedan od načina je i češće bavljenje sportskim aktivnostima. Upotpunite svoju brigu o fizičkom tijelu, priuštite si masaže i aromaterapije. Svakako i učestalim izlascima i zabavom napunite baterije za nepovoljno razdoblje od 16. 10 do 7. 12. kada ćete intenzivno živjeti i prilično trošiti energiju.

Najbolji dani u godini: 11. siječnja, 23. lipnja, 19. rujna, 3. studenoga, 17. studenoga

Najgori dani u godini:  25. veljače, 25. svibnja, 18. listopada, 17. prosinca

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zahira45 10.11.2013.

    Kad bi mi se samo dio ostvari nitko sretniji od mene.

  • dipsy2010 09.09.2013.

    Ajme ludilo brale ...

  • margo kor 05.06.2013.

    ja jedva cekala 1 jun da bi bude bar malo bolje, kazu od pola godine, a sada vec 5 a meni isto... :;- )

Komentiraj...
Vidi sve komentare