To je to što me zanima!

Djevojke prošetale u haljinama od čokolade: Baš su 'preslatke'

Među 14 kreacija predstavljenih na ovogodišnjem 'Sajmu čokolade' predstavljen je i šareni kombinezon napravljen od čokoladnih latica utkanih u tkaninu
Vidi originalni članak

Manekenke odjevene u haljine izrađene od čokolade prošetale su u četvrtak navečer modnom pistom u Bruxellesu u sklopu revije koja je okupila modne dizajnere i poznate proizvođače čokolade. 

Među 14 kreacija predstavljenih na ovogodišnjem "Sajmu čokolade" predstavljen je i šareni kombinezon napravljen od čokoladnih latica utkanih u tkaninu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Riječ je o spoju visoke mode i belgijske čokolade", rekla je modna kreatorica Sixtine Anne de Molina, dodavši da je pet mjeseci radila na predstavljenim modelima u koje je utkano čak tisuću komadića čokolade. 

"Ponekad je teško reći koji je dio haljine zapravo čokolada, a koji dio je obojen", kazala je. 

Druga haljina s utkanom čokoladom bila je nadahnuta karnevalskim maskama, a treća je bila upotpunjena dugim ogrtačem od čokoladnih niti koji je izgledao poput pletenine. 

VRLO SLIČNE Ne morate puno misliti: Crna i mliječna čokolada su skoro iste

Modnom revijom otvoren je trodnevni sajam čokolade u sklopu kojega će se održavati radionice, degustacije i rasprave. Organizator Gerard Palacios vjeruje da će ovogodišnji sajam privući oko 25.000 posjetitelja i sudionika. (kt)

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare