To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za petak 22.3.: Blizanci neka se klone tračeva, a Djevica mijenja život nabolje

Pročitajte dnevni horoskop za petak 22. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bit ćete osjetljiviji nego inače pa će vam svako vraćanje unatrag, ispravljanje pogrešaka ili mijenjanje planova predstavljati teškoću. Bit ćete rastrgani na više strana i previše energije gubiti na beznačajne stvari. Kod kuće nećete imati željenog mira. Telefon će učestalo zvoniti, a popodnevni san prekidati nenajavljeni posjeti.    

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Životni tempo se ubrzava, ali ćete primjećivati da lakše i jednostavnije ostvarujete planove. Više ćete se kretati, razmišljati i paziti da razne obaveze budu podmirene, a da pritom nešto ne uskratite onima koje volite. Lako ćete uspostavljati kontakte, pa će svi čiji posao zahtijeva komunikacijske vještine postići značajne uspjehe.  

OD 17. DO 23. OŽUJKA Veliki tjedni horoskop: Raka čeka preokret na poslu, a Vodenjak bi mogao naći ljubav

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Nemojte dopustiti da vas se uvuče u verbalna nadmudrivanja, čiji je cilj da se nekog omalovaži. Bavite se svojim poslom, a tračeve ostavite kolegama. S partnerom ćete teško pronalaziti zajednički jezik, a odnos biti opterećen sumnjama. Ne pođe li vam za rukom sputati ljubomoru, održavanje ljubavnog sklada postat će zahtjevan zadatak.

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Dan bit će ispunjen susretima i poslovnim sastancima. U središtu pozornosti bit će rješavanje kreditnih obveza i dugovanja. Neki će se morati prilagoditi novom šefu, drukčijem načinu rada ili preuzeti poslove koji premašuju vašu stručnost. No svejedno ćete se dobro snalaziti. Nezaposleni će puno raditi po kući.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Telefonski razgovori ili sklapanje novih poznanstava putem interneta, obogatit će vam dan zanimljivim sadržajima. Mlađi i studenti bit će izloženi pritisku roditelja koji će u njih polagati velike nade. Očekujte povoljno rješenje molbe, zahtjeva ili sudskog spora. Imat ćete razloga za veselje, a možda ćete nešto i proslaviti. 

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5 
Zdravlje: 4

Promijenit ćete nabolje način života, što će vam se odraziti na raspoloženje. Više ćete misliti na sebe, a malo zdravog egoizma pomoći će da onemogućite drugima da vas iskorištavaju. Roditelji će imati pune ruke posla. Posvetite više vremena najmlađima i ponudite im pomoć u učenju i obavljanju zadataka.  

JESTE LI MEĐU NJIMA? Najmoćnije žene po Zodijaku: Jake su i hrabre, znaju što žele

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bit ćete razapeti na više strana. Morat ćete istodobno voditi brigu o obitelji, djeci i na vrijeme obavljati poslovne zadatke. Živci će vam biti napeti pa su mogući želučani bolovi. Ali osjećajna zbivanja ići će vam na ruku. Bit ćete puni optimizma i shvatiti da na tom planu vrijeme radi za vas. Nečiji pogled vam govori više od riječi.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Nećete si postavljati previsoke ciljeve pa ćete dobiti više nego što očekujete. Bit ćete šarmantni i vješto voditi razgovore. Znat ćete uživati u malim stvarima. Izgled će vam se naći visoko na listi prioriteta. Češće ćete gledati u izloge s kvalitetnom odjećom, obućom i nakitom. Neki će zbog toga prekoračiti svoje platežne moći.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Širite ćete svjetonazore i znanje te pronalaziti dublje uzroke nekim događajima. O vašem raspoloženju ovisit će i imunitet. Sklonost depresiji mogla bi znatno umanjiti vaše stvarne potencijale. Najviše uspjeha imat će oni koji uče, spremaju ispite ili se bave radom u kojem treba upotrijebiti maštu i kreativnost.   

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Raspolagat ćete s više energije i optimizma. Ništa vam neće biti teško, pa ćete se rado baviti sportom ili pronalaziti unutarnji mir pomoću neke duhovne discipline. Otvorit će vam se prigoda da usavršite znanje, položite bitan ispit ili otputujete u inozemstvo. Moguća je suradnja sa stranim tvrtkama i partnerima.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Manje ćete razmišljati i planirati, više biti aktivni, a neke vaše ideje bit će odlične. Najbolje će biti one koje ćete morati donijeti brzo zbog vremenske stiske. Za pravi posao nećete biti raspoloženi, osobito ako ga možete izbjeći. Imat ćete mnogo prijatelja koji nijedan izlazak neće moći zamisliti bez vas, pa tako ni večeras.   

LOŠE OSOBINE Tamna strana svakog znaka Zodijaka: Blizanci su dvolični, Ribe bježe od stvarnosti...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 2

Neće vam odgovarati neraščišćena poslovna situacija. Otežana će biti i komunikacija pa bi moglo doći do nesporazuma s kolegama ili nerazumijevanja koje će rezultirati nečijim krivim potezima. Ne dopustite ikome da radi pritisak na vas. Bit ćete nemirni i radoznali pa ćete se teško zadržavati na jednom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SE POZNATA TELEVIZIJSKA VODITELJICA NOSI S KOMENTARIMA O IZGLEDU?

Idi na 24sata

Komentari 17

  • *KRALJICA* 22.03.2024.

    Lep dan za račice . :-)

  • 22.03.2024.

    Nenajavljen posjet je dobra ideja

  • TeorijaUvjere 22.03.2024.

    ovakvi clanci o takozvanom horoskopu su sprdanje sa astrologijom.. radi se cirkus od astrologije.. nema veze s vezom ovo ni ti bi ozbiljni astrolog pisao ocjene dana i ljude poistovjecivao s jednim znakom

Komentiraj...
Vidi sve komentare