To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za srijedu 20. 3.: Neke će iznenaditi nova ljubav, Lav mora paziti što priča

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 20. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

U poslovnom napretku pomoći će vam komunikativnost, a u ostvarenju veće zarade spremnost na rizik. Nova ljubav iznenadno će ušetati u vaše misli. Prepoznavanje će biti uzajamno, no ako nešto što prije ne poduzmete sve bi moglo ostati na platonskim osjećajima. Ako ste u vezi, uživat ćete u svim prednostima života udvoje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Neće vam biti jednostavno pomiriti različite interese s ljubavnim partnerom te poslovne i obiteljske obaveze. No uz malo više truda, neće biti neizvedivo. Smetat će vas spoznaja da na nikog ne možete ozbiljno računati i da vas neki pojedinci ne doživljavaju ozbiljno. Poslovne aktivnosti moći ćete obaviti tek uz veliku potporu drugih ljudi.

NIJE LAKO S NJIMA Stalno s nekim ratuju - znakovi Zodijaka koji se vole svađati

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Kontaktirat ćete s ljudima zaposlenim u uslužnim djelatnostima, telekomunikacijskim tvrtkama ili obrazovnim djelatnicima. Informacije dostupne putem oglasa ili interneta, bit će vam od velike koristi. Promjene mjesta boravka, selidbe ili ostala pitanja vezana uz dom i ukućane, bit će neizvjesni do posljednjeg trenutka.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Dobre prilike za zarađivanje isprepliću se s neplaniranim troškovima, no to vas motivira na još veća zalaganja. Porast osjećajnog samopouzdanja mogao bi vas nagnati u potragu za novim ljubavnim iskustvima. Slobodne će iznenaditi udvaranje osobe koju doživljavaju kao prijatelja. U dugim će vezama vladati razumijevanje.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Morat ćete paziti što govorite pred drugim ljudima, što očekujete od njih i koji je omjer između onoga što pružate i onog što dobivate. Bez potpore i razumijevanja bližnjih vaš život neće biti potpun. Potreba za ljubavlju bit će pojačana pa ćete češće trebati partnerovu blizinu i zagrljaje, dok će samci više izlaziti kako bi nekog upoznali.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Moguće su prolazne glavobolje, vrtoglavice ili bolovi u leđima. Uzrok može biti i psihičke prirode, osobito ako ste izloženi stresu. Nastojte se više odmarati i izbjegavati fizičke napore.

NJIHOVE OSVETE SU LEGENDARNE S njima se nemojte zezati: Ovo su najopakije žene Zodijaka

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Osjećat ćete sve intenzivniju potrebu za napretkom i isticanjem u javnom životu. Radom ćete širiti krug prijatelja, utjecajnih poznanstava i obogaćivati svoje znanje i iskustvo. Neki stari poslovi počet će vam donositi financijsku dobit, što će vas ohrabriti. Bit ćete sigurni u sebe, a to će pridonijeti vašoj uspješnosti kod osoba suprotnog spola.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Budite mekšeg pristupa - rasprava s nadređenom osobom neće vam koristiti. Pokušajte na drukčiji način ili promijenjenim pristupom osvajati nove poslovne terene. Čuvajte svoju privatnost kako biste imali utočište u općim previranjima. Okružite se ljudima s kojima volite razgovarati i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Planeti će potaknuti vaš interes za putovanja, ostvarenje poslovnih i osjećajnih kontakta u inozemstvu, kao i za rješavanje pravnih pitanja. Razveselit će vas spoznaja da razgovorom možete s lakoćom riješiti sve probleme koje vam se ispriječe u napredovanju. Mnogo će vam značiti prijateljski odnos koji ćete imati s osobom suprotnog spola.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Rukujete li s tuđim novcem, rješavate li porez, osiguranje, nasljedstvo i slično, budite oprezni. Naiđete li na poslovne teškoće, ustrajte na čistim i poštenim odnosima. Nećete dopustiti nikome i ničemu da stane na put ostvarivanja ciljeva ljubavne prirode. Hrabro ćete se boriti s izazovima i otklanjati zapreke do cilja.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Kontrolirajte svoje mane kojima biste mogli naštetiti svom privatnom ili profesionalnom životu. Nemojte ulaziti u rasprave sa šefom ili ljubavnim partnerom. Prije nego ih za nešto optužite, zastanite i promislite što time želite postići. Mogli biste osjetiti bolove u leđima pa će lagana tjelovježba ili istezanje mišića biti od velike pomoći.  

NISU SKROMNI Najpohlepniji znakovi Zodijaka: Gomilaju pažnju, novac, uspjeh

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Odnosi sa suradnicima i podređenima poprimit će novu kvalitetu. Osjećat ćete da imate potporu kolega. No mogući su manji nesporazumi u komunikaciji, ali ih ne shvaćajte preozbiljno. Oni će samo pomoći da bolje vidite svoje propuste. Osmislite mirnu večer i prepustite užicima dobre hrane, čitanja, hobija ili gledanja omiljene TV - serije. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dalmatinka😇 20.03.2024.

    U svakom horoskopskom znaku nađe se ponasanje ne primjereno ljudskom ponašanju.

  • Knipex 20.03.2024.

    Račica Kraljica mora paziti da joj ja ne uletim od straga...Bit ce veselo kad je napunim do vrha.Uh

Komentiraj...
Vidi sve komentare