To je to što me zanima!

Dobar seks može trajati i sedam minuta, a evo koliko je idealno

Istraživanje Alfreda Kinseya iz 1948. kaže da tri četvrtine muškaraca orgazam doživi već za 2 minute. Istraživanje iz 2008. kaže da odnos u prosjeku traje između 3 i 7 minuta
Vidi originalni članak

Seks ne mora trajati cijelu noć, tvrdi stručnjakinja za odnose Nadia Bokody u izjavi za The Sun, koja se bacila u istraživanje kad ju je bivši partner pokušao uvjeriti u suprotno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pronašla je istraživanje Alfreda Kinseya iz 1948. koje kaže da tri četvrtine muškaraca orgazam doživi već za 2 minute. Istraživanje iz 2008. kaže da odnos u prosjeku traje između 3 i 7 minuta, a neke studije kažu da dobar seks traje između 33 sekunde i sat vremena. 

'Idealno vrijeme' - prema stručnjacima

Ne postoji idealno vrijeme koliko bi seks trebao trajati. No seksualni terapeuti u prosjeku kažu da je sedam do 13 minuta 'poželjna' duljina trajanja penetracije. Sve manje od tri minute smatra se 'neprimjereno kratkim'.

OTKRILI STRUČNJACI 7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Jasno je da postoji mnogo varijacija u onome što se smatra idealnim. Nema čak ni konsenzusa oko toga je li duži seks bolji ili lošiji. Zaključak? Što god čini vas i vašeg partnera zadovoljnim, idealno je za vas.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mars7 24.04.2024.

    bolje kratko da traje ne pola sata

  • Brucka 24.04.2024.

    Dok sam bio mlađi na golim stijenama po 45 min .onda u krevetu mozete mislit-sad vec me sve zivo zaboli,izgubim osjećaj-pa drmam dok nedobijem ponovo osjećaj da ga mogu bacit unesvijest!

  • Garraa22Witch 24.04.2024.

    Dobar keks se ne mjeri nikakvim sekundama , minutama ,"satima" 🙄🙄🙄🙄🙄🙄,,on ili se desi ili ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare