To je to što me zanima!

Dobro vrijeme za shopping: Hit komadi za manje od 400 kuna

Siječanj je u znaku sniženja, a na vama je da izaberete ključne komade kojima ćete oplemeniti svoju garderobu, jer u ponudi su jakne, komotna pletenina, haljine i zanimljivi modni dodaci
Vidi originalni članak

Kućni outfit polako, ali sigurno zamjenjuju oni više stylish, a među zanimljivim komadima su ne samo romantične haljine, već i parke s krznom te lakirane torbice i crne glomazne čizme.

Za dozu fine boje pobrinut će se i pufaste jakne u neon nijansama, koje će s lakoćom svakom outfitu dati dozu energije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kreativan život Karla Lagerfelda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čak i ako ste stalno u crnom, tu su razni detalji u jarkim bojama, jer one su i zimi atraktivan element svake garderobe.

KRALJEVSKI STIL Britanci imaju top influencericu za 2020., a to je Kate Middleton

Prije sniženja dobro je malo razgledati, bez obzira kupujete li online ili u dućanima, a nepisani zakon i najbolji savjet glasi – napravite si listu, popis komada koje želite.

Jer sada je pravo vrijeme da po hit cijeni nabavite nešto posebno, a za ljubiteljice klasike tu su razni bež komadi koji čine dio neutralne ne-trendovske modne scene.

DISTORZIRANO, ALI PRIVLAČNO Psihologija iza estetike: Zašto su nam ružne cipele tako lijepe?

Pratite li trendove, vjerojatno će vam za oko zapeti mornarske kape u kožnatoj varijanti ili manje torbice inspirirane statement komadima svjetskih poznatih dizajnera.

VOLI ŠARENILO Tek su joj 43: January Jones ima super zabavan i eklektičan stil

Dobra je prilika pripremiti se i za neki važan događaj, niz haljina je na popusti, a neke su satenske i crvene – super i za skorašnje Valentinovo.

TE DIVNE BOJE Roza, plava i žuta: Tri pastelne nijanse za notu fine romantike

Bez obzira ljubite li boje ili ne, dobro je podsjetiti se da one podižu raspoloženje te figuru čine mladolikom, jer djelujemo svježije i odmorno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • x00x 14.01.2021.

    jel micek vec u prvom redu?

  • 14.01.2021.

    Najs ovaj plavi sako

Komentiraj...
Vidi sve komentare