To je to što me zanima!

Doji 6-godišnju kćer i prepušta joj odluku kada će prestati

Na društvenim mrežama je mama Denise Sumpter nakon objave svoje priče dobila dosta podrške, jer neki smatraju da je odluka o prestanku dojenja posve osobna
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama je mama Denise Sumpter nakon objave svoje priče dobila dosta podrške, jer neki smatraju da je odluka o prestanku dojenja posve osobna stvar, ali je puno više kritičara, koji ovako dugo dojenje smatraju čudnim i vjeruju da će imati štetne posljedice za djevojčicu

"Dojit ću Belle dok god ona to bude htjela. Ne znam koliko će dugo to biti", izjavila je mama Denise Sumpter koja još uvijek doji svoju 6-godišnju kćer Belle, kao i 18-mjesečnog sina pod imenom Beau, za britanski Mirror i potaknula nove rasprave o produženom dojenju.

Djevojčica traži dojku kad je umorna, bolesna ili se želi maziti sa svojom mamom. To može biti nekoliko puta dnevno, ili samo jednom ili dvaput tjedno. Denise nekad doji Belle samu, a nekad u tandemu s njezinim mlađim bratom.

Na društvenim mrežama je Denise, nakon objave svoje priče, dobila dosta podrške, jer neki smatraju da je odluka o prestanku dojenja posve osobna stvar, ali je puno više kritičara, koji ovako dugo dojenje smatraju čudnim i vjeruju da će imati štetne posljedice za djevojčicu. Više pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • davac 19.12.2015.

    Nek doji do 20 godina pa će i zet potražiti ponekad utjehu na maminoj sisi

  • Leyla 18.12.2015.

    Ajme meni...neka doji brate mili i ja san do godine dana al sta je previse previse je...pa nine lipo ni vidit dite ogromno hoda...tribalo bi bit samostalno a ne ko mala bebica...mama ide linijon manjeg otpora...aj se sad male rjesi kad navali haha :)

  • ejeinakiki324 18.12.2015.

    I ja bi malo, a ni ambalaža nije loša!

Komentiraj...
Vidi sve komentare