To je to što me zanima!

Dok su mlađe žele 'frajere', a kasnije pažljive i osjećajne

Za žene sve dobi pri odabiru partnera važna je seksualna kemija, no dok su mlađe važniji im je izgled i novac, dok s iskustvom počinju cijeniti tradicionalne vrijednosti
Vidi originalni članak

U ranim 20-ima žene najčešće sanjare o arhetipu muškarca koji je dominantan, hrabar i buntovan, dok se s godinama i iskustvom njihovi prioriteti najčešće mijenjaju, otkrila je studija časopisa 'Saga' provedena na 9000 žena u dobi od 16. do 75. godina.

Istraživači su utvrdili da su mlađim ženama najprivlačniji bogati i ambiciozni muškarci, a oko polovice njih priznaje kako  bi voljele od muškarca primati luksuzne darove.

U suprotnosti, za većinu žena starijih od 30. najprivlačnije osobine kod muškarca su brižnost, pažljivost i razumijevanje. Osim toga, istraživači su otkrili kako je mlađim ženama fizički izgled znatno važniji u odabiru partnera, nego što je dok su starije.

- Zanimljivo je vidjeti kako se prioriteti žena razlikuju od generacije do generacije. Dok se čini kako mlađe žene žele sve: od ugleda, novca pa sve do ambicija i poštenja,  one starije sužavaju svoje želje na tradicionalne vrijednosti poput nježnosti, duhovitosti i pouzdanosti - zaključila je voditeljica studije Emma Soames. Objasnila je kako je seksualna kemija s muškarcem važna za žene sve dobi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zoran123456 26.07.2011.

    a da, ali ako si ružan kao noć nikakvi novci, niti frajerstvo niti brižnost neće ti pomoći da pronađeš osobu koju voliš.

  • Tiffany 26.07.2011.

    danas te mlade cure samo gledaju gdje se vrti lova,ali uglavnom oduvijek je vecinom tako nazalost...malo je onih normalnih koje se cjeli zivot nece kajati sto su sljedile srce.A ne kao sponzoruse samo zbog para i ponosa,radi tudih zavidnih pogleda koji im hrane ego( kako jadno) al sve to u starosti dode na naplatu i zaljene

  • maartinaaaa 25.07.2011.

    Izgled je prolazan,na kraju svi mi ostarimo,važnija je osobnost,barem meni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare