To je to što me zanima!

Draga Milana: Udati se za lijepog i bogatog ili ne?

Pitanja šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, lifestyle za Milanu ili na e-mail adresu draga.milana@24sata.hr te sve čitajte petkom
Vidi originalni članak
Draga Milana, radila sam u vrtiću na periferiji Zagreba. Prije nekoliko mjeseci došla je u vrtić slatka i draga djevojčica s tatom. Bila je povučena i izgledala je jako tužno. Pokušala sam joj se približiti na sve načine i na kraju smo se sprijateljile. Od šefice sam saznala da je djevojčici prije pola godine mama stradala u prometnoj nesreći. Svakog dana djevojčica je bila sve vedrija i teško se odvajala od mene kada bi tata došao po nju. Jednog dana upitala me bih li mogla biti njezina majka.
Nisam se baš znala odmah snaći, ali rješenje se dogodilo samo od sebe kada me njezin otac zapitao bih li ostavila posao u vrtiću i i kod njih u kući čuvala samo njihovu kćer. Rekao mi je da bi mi platio i više od moje sadašnje plaće. I tako sam se doselila u njihovu predivnu kuću s bazenom i postala pravi član obitelji. Sve poslove u kući obavljala je kućanica, a ja sam se potpuno posvetila djevojčici. Na godišnji odmor otišli smo u Dubrovnik, gdje smo odsjeli u Hiltonu, gdje su svi mislili da smo sretna obitelj. Na dubrovačkoj terasi moj zgodni “šef” me zaprosio te, na oduševljenje djevojčice, nježno poljubio. Sve to zvuči silno romantično, ali se brinem da je on to učinio samo zato da bi usrećio djevojčicu. Jesam li razmažena ili su moje sumnje opravdane?

Odgovor: To vi najbolje znate. Ima li među vama i vašim poslodavcem “ono nešto” ili ipak nema? Osjećate li uzajamnu privlačnost ili ne? Jasno mi je kako ne želite da vas oženi samo zato da mu dijete bude veselo, ali isto sam tako uvjerena da nije nikakav problem osjetiti o čemu je tu riječ. Osim ako vas nije previše zaslijepio sjaj njegove kuće, pa ste izostanak ozbiljne ljubavi prema vama spremni previdjeti. Nemojte to učiniti jer ćete biti vrlo nesretni u toj divnoj kući s bazenom. Scenarij iz ljubavnih romana moguć je samo ako nakon svih dogovora i planova padne - strasni poljubac.

Kako da “ukrotim” 13 godina mlađeg dečka?
Draga Milana, imam veliki problem i želim ga riješiti što prije, ali nije lako. Imam 33 godine i u vezi sam s dečkom koji ima 20. U početku sam mislila kako je on zaljubljen u mene, ali poslije se pokazalo da sam zapravo ja puno više zaljubljena u njega, no njega to baš i nije briga. Nisam udana i nemam djece, a s njim ne vidim nikakvu budućnost. Što da radim?
Odgovor: Veza u kojoj jednog partnera “baš i nije briga” zaista nema neku budućnost, premda su iz nekoga tajanstvenog razloga žene često zaljubljene u muškarce koji su prema njima ravnodušni - ili im je tek pomalo stalo. Iako ne postoji nešto što bi se moglo zvati “mjeračem zaljubljenosti”, bilo bi bolje kada biste raščistili s tim je li na kraju balade tom dečku iskreno stalo do vas ili nije - te da ne gubite vrijeme razmišljajući o budućnosti s njim kada čak ni sadašnjost očito ne funkcionira. To može biti i zbog razlike u godinama - ne vjerujem da dečki od 20 godina nešto pretjerano razmišljaju o braku i djeci za razliku od djevojaka od 33 god. Možda ga je baš to što vi priželjkujete ozbiljnu vezu zastrašilo.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • dobrad66 23.07.2010.

    kako da kontrolira mlađeg dečka pa nepodojenog bika svaki dan podojiš dobrano i on je mekan ko svila

  • HUMI 23.07.2010.

    ovo mi je kao priča za ljubavni roman...izmišljena priča....

  • orca 23.07.2010.

    Da ne plaća sluškinju, dadilju i prostitutku oženit će te i imati sve to badava. Evo ,to ti je odgovor na pitanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare