To je to što me zanima!

Druženje s klincima na Mljetu: Riba priča o otocima i svijetu

Danas je Dan odmora, kako piše u rasporedu plivanja, pa je Riba jutarnje sate proveo na gradskoj plaži Pomeni na Mljetu na koju je pozvao i sve mališane s Mljeta da se druže, istražuju i zabavljaju
Vidi originalni članak

Ribafish je jučer stigao na otok Mljet, nakon tri sata plivanja tijekom kojeg je preplivao devet kilometara i prilično se umorio, a na stranici RokOtok piše da je ostatak dana uglavnom proveo spavajući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali danas je novi dan, Dan odmora, kako piše u rasporedu plivanja, pa je Riba jutarnje sate proveo na gradskoj plaži Pomeni na Mljetu na koju je pozvao i sve mališane s Mljeta. 

Priča se o Planeti, Hrvatskoj i otocima, a dvije dječje plesne skupine su i zaplesale te su nagrađene velikim pljeskom. na stranici je napisao i priču o Mljetu koja simpatično objašnjava porijeklo imena otoka.

- Mljet je najzeleniji i najšumovitiji hrvatski otok, po nekima Odisejev dom, a u njegovom podmorju nalazi se najveći koraljni greben na Mediteranu - endemska vrsta busenastog koraljnog grebena Cladocora caespitosa, tako da ćemo imati i grickalice! - piše na stranici.

Pogledajte video:

Okupilo se dosta mališana spremnih na druženje i istraživanje s Ribafishom.

Podsjetimo, Domagoj Jakopović, poznatiji kao veliki foodie Ribafish, je dosad prošao otoke Koločep, Lopud i Šipan, te je jučer stigao i na Mljet - četvrti otok po redu. Iako sam za sebe kaže da nije nije u formi kakvoj je nekad bio, uspješno 'osvaja' hrvatske otoke i na taj način ostaje povezan sa svojim pokojnim sinom Rokom, zbog kojeg je ovaj projekt i nastao.

- U svakoj kapi mora ja vidim njega, i kad će boljeti ruke, znat ću da mi je cilj da na 50. otoku izađem i stavim zastavicu. Tad ću znati da sam ispunio obećanje i dovršio našu putničku i istraživačku priču - ispričao je Ribafish.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 10.07.2019.

    mljet prekrasan otok

  • BiceBolje 10.07.2019.

    A sta je bilo sa sinom? Prvi put cujem za ovog coveka, ali me odusevio i rastuzio u isto vreme!

  • It's kišing 10.07.2019.

    Lastovo - Prežba- 15 metara... To je trebao u istom šutu otplivat i uštedit si dan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare