To je to što me zanima!

Dva dana od prvog spoja -test za vašu budućnost

Idealno bi bilo da se muškarac nakon prvog spoja javi najkasnije dan do dva poslije i spremi nova iznenađenje za buduća intenzivna druženja
Vidi originalni članak

Prvi spoj završio je ugodno i uspješno, leptirići lete trbuščićem, pala je i prva pusa, no on se nakon tjedan dana još uvijek ne javlja. Zašto? Postoji milijun kombinacija. U 'najboljoj' situaciji on nije dovoljno hrabar i nije shvatio suptilne signale koje ste mu slali, a u 'najgoroj’ se vratio ženi u toplo obiteljsko gnijezdo dok ste vi njemu tek pomazili shrvani ego. Kako god bilo, idealno bi bilo da se muškarac nakon prvog spoja javi najkasnije dan do dva poslije i spremi iznenađenje za buduća druženja. Ukoliko to ne učini, slobodno se odvažite i pozovite vi njega. Međutim, ako vas jednom odbije, komedijajući o neodgodivim obvezama ili pak izravno, nemojte izigravati od sebe budalu i buditi mazohističke porive, nego se okrenite sebi, bit će još prilika. Rizik da se 'uspješni’ prvi spoj ne ponovi uvijek postoji, a ako on nije pretjerano zainteresiran to ne znači da ste glupi i ružni, nego naprotiv - da živite punim plućima. Opustite se i, kod sljedeće na-prvom-spoju-puse ne razmišljajte o peršinu koji je zapeo među zubima.

Laganje ne vodi nikuda
Laganje na prvom spoju je vrlo često i nezdravo. Ako zbilja ne volite ruske klasike i niste pretjerano bogati nema razloga da se hvalite nečim što nemate jer vas budući partner treba zavoljeti zbog onoga što jeste, a ne što niste.

Propustili ste signale
Neki momci se teško odlučuju napraviti prvi korak tijekom prvog susreta s djevojkom, a ako njegovu ruku pomaknete s ramena jer vam je vruće ili se odmaknete od puse za laku noć (jer susjed upravo prolazi iza vas), osjećat će se odbačenim i neće nazvati.

Previše ste na mobitelu
Djevojka koja pola vremena na prvom spoju provede razgovarajući na telefon u očima muškarca izgledat će nezainteresirano i bezobrazno. Ovo se također odnosi i na pisanje tekstualnih poruka koje su još nepristojnije

Razgovarajte obostrano
Samopouzdanje ne treba miješati s taštinom i samodopadnošću. Zbog previše “ja-ja-ja” i jednosmjernog razgovora druga strana se može povući i više ne nazvati.

Ne spominjite svoje bivše
Tema razgovora na prvom sastanku nikako ne bi smio bivši, naročito ako ste još uvijek dobri 'frendovi’. Jača polovica shvatit će samo da ste još uvijek zaljubljeni u njega.

Strašljivi su i stidljivi
Muškarci se nakon prvog spoja ponekad ponašaju hirovito i nepredvidivo, ali zbog toga nikako ne treba gubiti samopouzdanje








Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare