To je to što me zanima!

Dva znaka Zodijaka dijele titulu najpametnijeg - pogađate koji?

Astrološka mjerenja mogu predvidjeti mnogo toga, od romantične kompatibilnosti do zdravlja među horoskopskim znakovima. Ali kada je riječ o inteligenciji, neki od njih posebno 'iskaču'
Vidi originalni članak

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane, ali kada je riječ o inteligenciji, astrolozi kažu da se dva izdvajaju iz mase.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje privlačne osobine.

NAUČITE SE OPUSTITI Izjedaju sami sebe iznutra: Ovi horoskopski znakovi su uvijek pod negativnim stresom

Najpametniji horoskopski znak

Vodenjak i Škorpion

Kada je riječ o najpametnijem znaku Zodijaka, prema astrolozima, Vodenjak i Škorpion dijele prvo mjesto iz dva vrlo različita razloga.

Rođeni u znaku Vodenjaka imaju najvišu razinu analitičke inteligencije, koja se mjeri kognitivnim sposobnostima i IQ-om. Škorpioni, s druge strane, imaju više pronicljive pameti, najbolji su u realnoj procjeni i razumijevanju svijeta u cjelini.

To ne znači da drugi znakovi Zodijaka nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage također imaju velikimentalni potencijal, prema Neilu Crabtreeju, astrologu na Mayo School of Astrology. Rakovi i Ribe su emocionalno najinteligentniji, izvrsni su u prepoznavanju i obrazlaganju vlastitih i tuđih osjećaja.

NEKI DJELUJU MIRNO, ALI... Astro seksualne fantazije: Jarac voli sado-mazo igrice, Bik oralni seks, a Ovan je zvijer u krevetu

S druge strane, zemljani znakovi, Bik, Djevica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znakovi imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika i zauzimanju vodećih pozicija, piše Reader's Digest.

VI STE IM IGRAČKA Ovi horoskopski znakovi lažu najbolje i u stanju su bilo koga prevesti 'žednog preko vode'

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sljastrava 27.10.2022.

    Opet ja-vodenjak😆

  • colorado 27.10.2022.

    ko je ovo napisao???? poznam nekoliko škorpiona..totalke su..rasipni, svaku kunu koju imaju rastepu, zapiju i zakockaju ljubomorni, posesivni..skloni alkoholu i cigaretama..na samom dnu su po znakovima horoskopa. a vodenjaci su jako škrti i samo gledaju materijalno....veze sa vezom nemaju

  • Cherylin 27.10.2022.

    Škorpioni su baš škorpionski ..uvijek oprez

Komentiraj...
Vidi sve komentare