To je to što me zanima!

E to je desert! Napravili kolač koji vam pomaže da smršavite

Kolač se sastoji od L-carnitinea, guarane i zelenog čaja koji ubrzavaju metabolizam i pomažu u sagorijevanju kalorija, a postoji nekoliko okusa, od kokosa do meda
Vidi originalni članak

Desert ne mora nužno debljati, tvrde iz Klever Kaloriesa, britanske slastičarske tvrtke koja je ispekla kolač koji pomaže u sagorijevaju kalorija, piše Daily Mail

Inspiraciju su pronašli u talijanskim slastičarnama, a kolač je spoj sastojaka koji su inače sastavni dio energetskih pločica i shakeova. L-carnitine, guarana i zeleni čaj pomažu u ubrzavanju metabolizma i sagorijevanju kalorija. 

Kolač dolazi u nekoliko različitih okusa, od kokosa, vanilije, čokolade, meda, marelice, creme brulea i tiramisua, a sadrži od 110 do 150 kalorija. Cijena jednog kolača iznosi oko 13 kuna, a zasad u njima mogu uživati tek Britanci. 

- Kao mlada i zaposlena žena imam stalno potrebu za slatkim, ali i želim biti u dobroj formi. A kako na tržištu nije bilo nikakvog deserta koji bi zadovoljio moju želju za slatkim, napravili smo upravo takvu slasticu koja ne deblja - istaknula je osnivačica Klever Kaloriesa, Saba Yussouf. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • schmetterling 06.08.2012.

    a recept... nekaj bilo kaj!!!! i kad dođe kod ako dođe bit će ga smo u n ekim salstičarnicama a do dućana nikad nebude stigao a i ako stigne kod nas bu kockica 20 kuna. recept ljubomorno čuvaju..piz...e.

  • VIC3148 27.07.2012.

    pa gdje je recept???

  • ZMIJA1 18.07.2012.

    finog okusa, med i kokos

Komentiraj...
Vidi sve komentare