To je to što me zanima!

Proveli skupa cijeli život, a u nju se zaljubio s devet godina

U braku su 71. godinu, a da mogu, sve bi opet ponovili. Thomas i Irene Howard upoznali su se još kao djeca, a on je znao da će biti njegova cura čim ju je prvi put ugledao
Vidi originalni članak

Irene i Thomas Howard iz britanskog Longtona upoznali su se 1931. Tada je Howard imao samo 9 godina, a Irene 7. Živjeli su četvero vrata jedno od drugog. I od tad je on zaljubljen u nju. Godinama su bili najbolji prijatelji. Vjenčali su se 1945. i ove godine proslavili su svoju 71. godišnjicu braka. Thomas danas ima 94. godine, a Irene 92. Svih tih godina njih dvoje su skupa. Jedino kada su bili razdvojeni bilo je s Thomasovih 19. godina kada je bio pozvan u vojsku za vrijeme Drugog svjetskog rata, piše Mirror.

- Prvi put kad sam je vidio pomislio sam "koja lijepa djevojčica; ona će biti moja djevojka". Od tada je moja zaljubljenost prema njoj sve više rasla. Šetali smo se zajedno obližnjim parkovima i postali smo nerazdvojni najbolji prijatelji. Kada smo odrasli išli smo gledati filmove s Clarkom Gableom u kino i držali bi se za ruke u stražnjim redovima - ispričao je Thomas.

Nakon što se vratio iz vojske, Thomas ju je zaprosio i ubrzo su se vjenčali. 

- Cijelog našeg života nas dvoje smo se međusobno poštovali i bili dobri jedno prema drugome. Današnji mladi mogu puno naučiti iz toga. Irene je moja životna družica. Katkad sam ja bio u krivu, katkad ona, ali na kraju dana bi se uvijek pomirili - dodaje Thomas. 

- I nakon 84 godine zajedno još uvijek se volimo. Još uvijek je moja i ponosan sam na nju. Kad bih mogao sve ponoviti - uvijek bih se iznova oženio za istu curu - otvoreno je priznao ovaj 94-godišnjak. 

Irene se slaže s njim.

Pristojnost i dobre manire bile su važan dio našeg života. Mi značimo cijeli svijet jedno drugome - ispričala je. 

Par nema djece, ali o njima se brinu dvije nećakinje Debbie i Jane.

Pogledajte što ovaj par kaže da je nužno za sretan brak:

Idi na 24sata

Komentari 72

  • BRUNOBAOCIC 16.10.2016.

    Na žalost,sve je manje takvih prica!

  • 04.10.2016.

    ljudi koji se obostrano razumiju + nagradjeni su zdravljem za dug zivot,,

  • ankastazio 03.10.2016.

    ma lažu oboje, više vrimena stara nije mogla gledati nego je, od modrica, naravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare