To je to što me zanima!

Edo Maajka otvorio festival Zagreb Chill&Grill na Bundeku

Odmah nakon otvorenja manifestacije Zagreb Chill &Grill powered by Coca-Cola zasjalo je sunce kako bi obožavatelji popularnog repera, ali i slasnog grilla uživali na tulumu godine
Vidi originalni članak

Popularni reper i maher u pisanju hip-hop tekstova, Edo Maajka, u pratnji novog benda zabavljao je publiku željnu dobre klope, cuge i mjuze na manifestaciji Zagreb Chill &Grill powered by Coca-Cola.

Provjerite kako je izgledala atmosfera na koncertu:

- Ja sam super za pripremu grilla, ali nakon prve ture ispečene hrane pada mi koncentracija. Onda tražim zamjenu da netko drugi okreće, a ja ‘smaram’ ljude – komentirao je Maajka.

Pogledajte i intervju s Edom Maajkom:

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Milan Bandić, a voditeljski dvojac Ivan Vukušić i Iva Šulentić pobrinuli su se za sjajnu atmosferu.

- Drago mi je da je grad Zagreb dobio ovu manifestaciju, a posebno mi je drago da će se poznatim kuharima u kuharskim showovima pridružiti i mladi iz Ugostiteljsko-tu- rističkog učilišta Zagreb. Želimo potaknuti mlade na izbor strukovnih zanimanja važnih za Zagreb kao europsko turističko središte. Nadam se da ćemo se vidjeti ovdje i u nedjelju u 17 sati kada ću i ja pomoći srednjoškolcima u pripremi starozagrebačkih jela na roštilju - poručio je gradonačelnik.

Show Cooking sezonu na Bundeku otvorio je chef Dario Lide.

- Za dobar roštilj najvažnije je kupiti dobar komad mesa i pripremiti ga s ljubavlju - komentirao je vješti kuhar koji je odabrao juneća leđa, jednu od omiljenih namirnica. Držao ih je 24 sata u vakuumu da bi ih zatim podimio i pekao na nižoj temperaturi kako bi dobio vrhunski specijalitet.

Mladi kuhari pomoćnici za to su vrijeme pekli čips od batata (slatkog krumpira) i pripremali salatu.

Nakon usvajanja praktičnog znanja koje će primijeniti prvom prilikom najsretniji natjecatelji iz publike sudjelovali su na Grilloteci. Pogađali su tajne sastojke, a najbolji je osvojio vrijedne nagrade sponzora.

Danas će kulinarski dvojac Marko Lučić i Matko Bukovac odmjeriti snage u grillanju na Dvoboju chefova. O pobjedniku će odlučiti publika pa zato nemojte zaboraviti podržati svoje favorite.

Pogledajte i kako je bilo na otvorenju festivala:

S nestrpljenjem se očekuje i Show Cooking chefa Marka Palfija.

Bit će i zanimljivih nadmetanja pa ako volite igru obavezno dođite na Zagreb Chill &Grill powered by Coca-Cola i pokažite svoje vještine u kotrljanju bačvi na natjecanju Jack’s barell ili se uključite u Permetal Clean Grill i budite najbrži u čišćenju roštilja.

Za osvježenje će se pobrinuti Coca-Cola, Jack Daniel’s i najbolja hrvatska craft piva, a snagu vratite i specijalitetima koje vrijedi kušati i više puta. Uz vrhunsko craft pivo i delicije s grilla dočekajte večer i rasplešite se na koncertima Jazzavaca i Soul Fingersa. Dobra mjuza zabavljat će vas cijelog dana zahvaljujući DJ-u Stanku Bondži.

Ulaz na Zagreb Chill&Grill festival je besplatan, a od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata. Pridružite nam se na Bundeku gdje vas čekaju i delicije popularnih zagrebačkih restorana Mundoake, Bicka, Biberona, Placa, Brko&Brko, Špire... 

Na jednom mjestu kušajte i najbolja hrvatska craft piva, a ako dolazite s klincima za njih smo omogućili posebni kutak s likovnim radionicama i igraonicama. 

Organizatori festivala su 24sata i Gastro.hr, a partneri Coca-Cola, PIK Vrbovec, Jack Daniel’s, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, Tabasco, Konzum, Grad Zagreb i mnogi drugi. 

Pratite nas na facebookuGastro.hr i portalu Chill&Grill.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vvvlada 29.04.2017.

    Svi muškarci su očevi, samo Edo je majka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare