To je to što me zanima!

Ekstremno mršave: Struk im je kao u djevojčica od 6 godina

Trostruka "nula" postaje hit veličina u Hollywoodu - sa strukom koji mjeri 58 cm, a predvodnice uznemirujućeg trenda su Kate Bosworth, Nicole Richie, Alexa Chung...
Vidi originalni članak

Nakratko se činilo kako je fenomen mršavica u showbusinessu zamijenio ideal žena s izraženim oblinama, poput Kim Kardashian ili Beyonce, sa sve češćim pojavljivanjem "snažnijih žena" na naslovnicama, no prema časopisu Grazia, mršavost ponovno postaje imperativ, piše Daily Mail.

Taj opasan trend poprima ekstremne razmjere, pa više nije "it" nositi veličinu nula (size zero) koji bi prema hrvatskim mjerama predstavljao konfekcijsku veličinu 34, već veličinu trostruka nula (triple zero), za koju niti ne postoji konfekcijska veličina.

Ona podrazumijeva struk koji mjeri nevjerojatnih 58 cm, koliki je prosjek veličine struka djevojčice stare šest godina.

Tako se modeli, glumice i pjevačice poput Kate Bosworth, Nicole Richie, Julie Bowen, Alexe Chung i brojnih drugih ponose sa svojim "dječjim mjerama", istaknutim ključnim kostima i kukovima. 

Opasno je takav izgled propagirati u javnosti, jer mediji šalju sliku onog što je poželjno, a to najveći utjecaj ima na djevojčice i mlade žene, upozoravaju stručnjaci.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • njofraaaaaa 10.07.2014.

    ja sam prirodno mršava ko što je neka prirodno deblja i šta sad znači da su vitke cure ruužne. ne mogu sve bit s cicama i guzicama, što je postalo očito jedino i najvažnije što čovjek primijeti na ženi. samo da im je to gledat, drugo nije bitno.

  • greeneyemonster 27.06.2014.

    sve žene če reći da su ove pre mršave......onda če muški rod reći da su savršene..i tako začarani krug......

  • bipa 27.06.2014.

    ma krasne su ,, jacu gripu nebi prezivjele

Komentiraj...
Vidi sve komentare