To je to što me zanima!

Evo kako da budete pametniji i idete pravim životnim putem

Nisu svi ljudi rođeni kao genijalci koji maksimalno iskorištavaju svoje sklonosti i talente, ali moguće je postati pametniji malom promjenom svakodnevnih navika i načina razmišljanja
Vidi originalni članak

1. 10 minuta dnevno razmišljajte o životu

Zapitajte se zašto radite to što radite, koliko vas to veseli, jeste li zadovoljni svojim životom, što bi vas istinski usrećilo... Odvojite svaki dan malo vremena i postavite si pitanje kojim ćete zaviriti duboko u sebe pa pokušajte odgovoriti na njega.

Razmislite o životu, ciljevima, o idejama koje želite realizirati, o sklonostima, talentima, mogućnostima... Najvažnije je biti iskren sam sa sobom i duboko zaviriti u svoju dušu kako bi se pronašli pravi odgovori.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

2. Čitajte 20 minuta na dan

Čitanje putem interneta je odličan način za napredovanje jer se tamo skriva sve i svašta, pa tako možda i fantastične ideje koje će vas inspirirati i dati vam poticaj.

Još bolje je čitati dobru knjigu koja će vas nagnati na razmišljanje i možda probuditi nešto u vama dok pokušavate shvatiti što je pisac zapravo želio reći.

Neki kažu da jedna prava knjiga u pravom trenutku može promijeniti nečiji život.

3. Fokusirajte se 30 minuta dnevno

U stanju duboke usredotočenosti naša mentalna mašinerija se popravlja i bolje radi. Poboljšavamo svoju sposobnost kanaliziranja informacija, a to je važno za dobar rad našeg intelekta.

Bilo da se radi o hobiju ili osobnom projektu, odvojite barem pola sata kako biste o tome dobro razmislili i fokusirali se jer tako ćete najprije doći do dobrih ideja ili rješenja, prenosi Business Insider.

IMA I STRAŠNE HALUCINACIJE U snu kupujem na internetu stvari koje mi uopće ne trebaju

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.12.2019.

    Svako dan čitam po sat vremena račune ....

  • MOC JE U ZNANJU 18.12.2019.

    Voleti život jer to je jedini poklon koji se ne može primiti dva puta . :-)))

  • 18.12.2019.

    najviše br 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare