To je to što me zanima!

Evo kako prepoznati alergijske reakcije nakon uboda insekata

Da bi na vrijeme reagirali, alergijsku reakciju od uboda insekata najprije morate prepoznati. Shvatite to ozbiljno jer pogađa i ljude koji nikad nisu bili alergični
Vidi originalni članak

Iako je samo oko 1,2 % populacije u umjerenoj klimi alergično na ubode insekata, ne možete znati da vi i vaša djeca niste među njima. Sve do samog uboda. Ubodi su neugodni sami po sebi, a ono što slijedi kod alergičnih ljudi prava je patnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Četiri stupnja alergijske reakcije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako zamijetite neke od znakova alergijske reakcije, a znate za svoju alergiju, uzmite anti-alergent. Ako zamijetite znakove, a niste znali da ste alergični, zatražite pomoć liječnika.

Oko vodenih površina uvijek nosite obuću, jer na tlu je insekte teško spaziti. Cijelo tijelo, to se posebno odnosi na djecu, zaštitite sprejevima protiv uboda insekata. Ubode nemojte shvaćati olako.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare