To je to što me zanima!

Evo koji ruž odabrati prema boji kose: Za crvenokose nude, a plavušama pašu svijetle boje

Ako imate kosu boje kestena, koja je više na strani toplije smeđe, možete je istaknuti jarkim bojama. Ovakva boja kose prigušenija je i neće se toliko kositi s bojom usana
Vidi originalni članak

Boja kose i podton kože itekako mogu utjecati na to koja nijansa ruža će vam najbolje pristajati te naglasiti sve lijepe značajke na licu. Naime, svjetlije boje ruža odlično dopunjuju plavu kosu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svijetloružičaste, crveno-narančaste i boja breskve izgledaju božanstveno uz plavu kosu. Hladnijem tenu pristaju i tamnoružičaste nijanse. Nadalje, žene s crnom kosom trebale bi odabrati crvenu boju sa smeđim podtonom. To će njihovu izgledu

A smeđa kosa izgleda sjajno s jarkom šminkom, bez obzira na ten. Narančasta boja ruža zadivljujuće stoji brinetama jer njihovu licu daje boju i svježinu. Također, odvažni ruževi u grimiznoj boji dobar su izbor.

GLAMUROZNIJI IZGLED Super trik za stavljanje maskare koji će vam dati više volumena

Crvenokosama najviše stoje "nude" ili prirodne nijanse. Jarke boje usana mogu previše isticati crvene tonove u kosi. Ipak, ako želite zadivljujuću, dojmljiviju opciju, potražite crveni ruž koji pristaje uz jarke tonove vaše kose.

JAČI PIGMENTI Top 7 stilova sa zlatnim sjenilom u prvom planu: Od sjenila i rumenila do bronzera i ruževa

Za kraj, ako imate kosu boje kestena, koja je više na strani toplije smeđe, možete je istaknuti jarkim bojama. Ovakva boja kose prigušenija je i neće se toliko kositi s bojom usana. Tamna nijansa boje rubina ili vina na vama će izgledati zapanjujuće.

HRVAT KOJI JE OBORIO GUINNESSA PREŽIVIO DVA MOŽDANA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare