To je to što me zanima!

Fine mesne rolade i jesenski quiche u novom Skuhatćute

U novom broju gastromagazina saznajte što je bolje, quiche ili tart, pronađite najbolje recepte za karamel-deserte i otkrijte sve o mesnim roladama
Vidi originalni članak

Novi broj Skuhatćute donosi pregršt slatkih i slanih jesenskih recepata. Što je bolje - quiche ili tart, provjerite u specijalu. Ispecite quiche s lukom, tart sa špinatom i sirom ili aromatične minipite. 

Poželite li se zasladiti, tu su i najbolji karamel-deserti. Cheesecake od čokolade i karamele, toffee ili tortice s lješnjacima samo su neke od delicija na slatkom jelovniku. Ljubiteljima banana sigurno će se svidjeti biskvitni kruh ili keksi koji se poslužuju uz kavu ili čaj. 

Donosimo i fine mesne rolade za koje ne treba izdvojiti mnogo novca, a očarat će vas sezonskim nadjevima. Isprobajte roladu sa slatko-kiselim umakom ili pečenje s mediteranskim začinima. 

Za one koji ne jedu meso donosimo veganske delicije poput bezglutenske pizze, falafela bez pečenja te energetskih kuglica. 

Novi broj Skuhatćute potražite 25. listopada u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • otilliaOS33 17.11.2014.

    mesna rolada.......mmmm.....prste polizati!

  • Sheeena 24.10.2014.

    Morati ću skočiti do kioska i pitati onu ljubaznu prodavačicu dali mogu pogledati kakve su to energetske kuglice,ako je nešto primamljivo mom nepcu kupiti ću ovaj skuhatćute ako ne nikom ništa zahvaliti se i odskakutati kući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare