To je to što me zanima!

Flamingov cvijet pročišćava zrak u domu i lagan je za održavanje

Ove tropske sobne biljke donose dašak elegancije u vaš dom dok aktivno poboljšavaju kvalitetu zraka. Anthuriumi su izvrsni u filtriranju zraka i pridonose zdravijem životnom prostoru
Vidi originalni članak

Anthurium ili flamingov cvijet sa svojim živim crvenim cvjetovima u obliku srca i velikim listovima ne samo da vizualno zadivljuje, nego nudi i zdravstvenu prednost za zatvorene prostore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ove tropske sobne biljke donose dašak elegancije u vaš dom dok aktivno poboljšavaju kvalitetu zraka. Anthuriumi su izvrsni u filtriranju zraka i pridonose zdravijem životnom prostoru. Njihova egzotična privlačnost čini ih divnim dodatkom unutarnjem dekoru.

ISKORISTITE NJEZINE BLAGODATI Mnogi misle da je ovo korov, a ustvari je jako ljekovita biljka

Flamingov cvijet lako se održava, a dobro uspijeva na neizravnom svjetlu. Međutim, otrovni su ako se konzumiraju, a to zahtijeva pažljivo postavljanje dalje od kućnih ljubimaca i djece. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • liliZG2.0 31.08.2023.

    članak bi imao više smisla da ste dodali dio o održavanju, koju zemlju voli , kada ga presađivati, gnojiti i kako i kakvom vodom zalijevati , ovako.....što je ovo zapravo? osim polučlanak za novu generaciju koja nije u stanju čitati nešto dulje od minute.

Komentiraj...
Vidi sve komentare