To je to što me zanima!

Flert, male laži i svađe ponovno povezuju partnere

Svađe su jedna od najzdravijih stvari u vezama, a,ukoliko iznesete stavove, i pritom poštujete mišljenje drugoga lakše ćete doći i do rješenja problema
Vidi originalni članak

Iako se smatra kako je flert opasan, nemoralan i obično prvi korak prije varanja, nevino, bezopasno očijukanje s nekim s kime niste u vezi može uvelike pomoći kvaliteti odnosa s vašim partnerom. Podići će ego, a i mala doza ljubomore je uvijek dobrodošla. Isto tako, i svađe su zapravo jedna od najzdravijih stvari u vezama. Ukoliko iznesete stavove, a pritom poštujete i mišljenje drugoga, lakše ćete doći i do rješenja problema. No pritom treba paziti da posvađani partneri ne prijeđu granice dobrog ukusa i počnu vrijeđati. Svi vole ako im dragi ili draga imaju stav, no to ne znači da će se odreći svojega. Osim načina, budite sigurni i u temu rasprave. Svađa koju netko shvaća kao nevažnu, za drugoga je nagovještaj većih problema jer ljudi rijetko u potpunosti mogu shvatiti potrebe i osjećaje drugih. Ponekad je i sebičnost dobra. Zahtijevati od partnera da više vremena posveti vama nego svojim obavezama pomaže vezi.  Upotrebe li se na pravi način, stvari za koje se obično smatra da razaraju vezu zapravo je mogu učiniti boljom.

Iskrenost nije uvijek najbolje riješenje
Male laži ponekad je lakše reći nego pravu istinu. Ukoliko time skrivate nešto što ne želite da se sazna, a što  je važno za vašu vezu, nije dobro. Ako se radi o nevažnoj stvari i samo želite zaštititi osjećaje voljene osobe, može biti korisno. Činjenica je da u ljubavi biti iskren do kraja nije baš uvijek najpametnije.

ŠTO NE REĆI NJEMU
1.sigurnost na prvom mjestu
Žene su danas nezavisne, moderne, emancipirane... Ali još žele da joj partner bude “pravi” muškarac. Osjećaj sigurnosti je ono što svaka žena želi

2.ponekad je ljubomora ok
LLjubomora je dobra, ali u malim količinama. Žene žele da muškarac bude malo zabrinut i da pokaže da mu je stalo, ali to ne smije raditi prečesto.

3.strah od obveze
Strah od dugotrajnog vezanja za oboje u vezi jednako je jak. Sve djevojke sanjaju o princu na bijelom konji i vjenčanju, ali u realnosti strah od obveze je velik.

4.nešto se mijenja
Osjećaj kakav je u početku veze ne može biti jednakog intenziteta kasnije. To ne znači da ne vole svog partnera.

ŠTO NE REĆI NJOJ
1.uključen radar
Ako on na ulici pogleda drugu ženu, to ne znači da mu se više sviđa ili da razmišlja o prevari. To se jednostavno uključio radar koji svaki muškarac ima.

2.bolje ne pričati o novcu
Muškarac se positovjećuje s uspjehom na poslu. Ako žena zarađuje više, to može povrijediti njegov ego jer novac  muškarcima daje osjećaj važnosti.

3.problemi u komunikaciji
Muškarci ne shvaćaju što žene žele reći kad im pričaju o nekim za njih važnim temama. To ne znači da im nije stalo, već jednostavno ne razumiju.


.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare