To je to što me zanima!

Formula za osvježenje: Sprej za lice koži daje bonus hidrataciju

Osim krema i seruma, posebno zanimljiv ljetni beauty dodatak je i sprej, odnosno maglica za lice koja se brine da koža i tijekom dana dobije prijeko potrebnu vlagu
Vidi originalni članak

Ljeti koža trpi pojačano isušivanje te je potrebna dodatna hidratacija, a među praktičnim proizvodima koji su idealni za vlaženje lica tijekom dana su razni sprejevi i maglice.

Tu su ne samo slavne termalne vode, već i vodice pojačane aktivnim sastojcima koji vežu vodu i zaključavaju je u dubinskim slojevima kože.

Formula koju možemo koristiti i tijekom dana, kad god je potrebno, sadrži kao dodatak hijaluronsku kiselinu te dolazi u boci sa sprejom. Maglice nerijetko sadrže i aloe veru, još jedan sastojak zadužen za pojačano vlaženje.

KRALJICA MEĐU BILJKAMA Blagodati aloe vere: Pomaže kod opeklina, uboda komaraca

U paleti sastojaka već je godinama izuzetno popularna čista termalna voda, jednostavna formula koja podrazumijeva vodu bez klora, obogaćenu mineralima i glicerinom koji koži daju dodatnu mekoću i dubinsku hidrataciju. Uz to, neke od formula nose poseban miris, kako bi doživljaj sprejanja dobio relaksirajući wellness karakter.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare