To je to što me zanima!

Fotografije stvarnih žena i promjena tijela nakon poroda

Mnogim je ženama teško prihvatiti promjene na svom tijelu. Projekt 4th Trimester Bodies fotografijama stvarnih majki s djecom slavi tijela nakon poroda onakva kakva ona jesu
Vidi originalni članak

Trudnoća i porođaj mijenjaju ženino tijelo. Ženama izgled tijela nakon poroda zna predstavljati nelagodu, ali te promjene su normalne i prirodne, tijelo se tijekom i nakon trudnoće priprema za jednu novu ulogu. Bitno je da žena prihvati sebe i svoj izgled onakav kakav je i uživa u novostečenoj ulozi majke. 

Prihvaćanje vlastitog tijela

Fotografkinja Ashlee Wells Jackson i kostimografkinja, vizažistica i stilistica Laura Weetzie Wilson začetnice su projekta pod nazivom 4th Trimester Bodies, koji slavi majčino tijelo onakvo kakvo ono u stvarnosti jest. Ashlee, mama osmogodišnjeg Xaviera i blizanki Nove Emery i Aurore Eisley, i sama se nakon poroda borila s prihvaćanjem vlastitog tijela, a ovim projektom, koji prikazuje fotografije majki različitih dobi i figura, slavi majčinstvo, bez obzira na strije, ožiljke i druge tjelesne promjene. I sama Ashlee slikala se sa svojom bebom.

Klokanica.hr donosi galeriju fotografija sedam divnih mama koje su ponosno pokazale svoje stvarno tijelo kako bi pomogle i drugim mamama da zavole svoje tijelo nakon trudnoće, poroda i dojenja! Galeriju pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 27.06.2014.

    ovo vam je puno bolji članak od onih antiejđ savjeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare