To je to što me zanima!

Galliano bez Galliana - završna revija kreatora za pamćenje

S Gallianom ili bez njega, Dior će uvijek biti spreman proizvesti dramu i unijeti originalnost, poručuju iz velike modne kuće. No posljednja revija ipak je oduševila
Vidi originalni članak

Ako vam odjeća sugerira da je riječ o nježnoj i plahoj ženi, ne vjerujte joj - jer će već pogled uvis ukazati da je ova žena sve samo ne plaha. Seksi, vamp, čvrstog cilja ona šalje dvosmislene signale - barem je to tako zamislio John Galliano, donedavni kreator za modnu kuću Dior. Iako je suspendiran, revija za Dior se ipak održala u Parizu. Dvije suprotstavljene polovice združile su se u ovoj kolekciji - jasan dnevni outfit, o kojemu Dior razmišlja već neko vrijeme i vrući večernji look. Kožnate čizme iznad koljena, kožnate jakne i dodaci, viktorijanski kaputi, bogati baršun i cvjetni printevi smjele su kombinacije za sve one koje vole originalnost. 

Zbog medijske pompe i Gallianove suspenzije revija je bila očekivanija nego ijedna druga, a može se nazvati i povijesnom budući da je reviju otvorio Diorov direktor Sidney Toledano. U svom priopćenju prisutnima istaknuo je da je kuća Dior duboko razočarana prošlotjednim zbivanjima, ali da danas više nego ikad treba pokazati prave vrijednosti Kuće Diora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare