To je to što me zanima!

Genijalna ideja kako iskoristiti mrežicu u kojoj se prodaje voće

U videu je žena pokazala kako je mrežastom vrećicom koju dobijete u trgovini s narančama ili limunima očistila sasušenu mrlju od umaka na posudi za pečenje - i pokazala kreativnost i smisao za recikliranje
Vidi originalni članak

Sasušena hrana je noćna mora za čišćenje - i često je potrebno mukotrpno ribanje i velika snaga kako bi se ona uklonila. No, jedna obožavateljica kuhanja je smislila genijalan način za brzo i jednostavno čišćenje posuđa - a kao dodatni bonus to uključuje i recikliranje.

POGLEDAJTE VIDEO:Trikovi za čišćenje doma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TikTok profil pod imenom AllRecipes je objavio videozapisa u kojem pokazuje trik, koji uključuje korištenje mrežastih vrećica u kojima se drži povrće u svrhu spužve.

- Ne bacajte ove vrećice, koristit ćemo ih za ribanje suđa - rekla je žena u videu prije nego što je pokazala koliko učinkovito djeluje ovaj improvizirani alat za čišćenje.

SVE SE MOŽE Savršeno blistavi i mirisni tepih: Evo kako ćete to lagano postići

Naime, koristila ju je na velikoj posudi za pečenje na kojoj je bila neka vrsta sasušenog umaka na bazi rajčice, a plava mrežasta vrećica bila je odlična u uklanjanju suhih ostataka.

@allrecipes A hack that actually works! #blownaway #kitchenhack #cleaninghack #nowaste #genius ♬ original sound - Allrecipes

- Pogledajte ovo! Ovo je bolje od čelične vune - rekla je žena u videu dok je pokazivala blistavo čistu posudu.

- Nikad mi to nije palo na pamet! - napisao je netko u komentarima, dok je drugi dodao: 'Super ideja!'.

GENIJALAN TRIK Rešetke iz pećnice možete lako očistiti pomoću aluminijske folije i tablete za pranje posuđa

Žena iz videa je u komentaru na video otkrila da čistači vrećica s povrćem odlično rade i na prljavim radnim pločama.

Jedna žena je pak napisala da je već godinama obožavateljica ovog trika: 'Radim ovo godinama, mislila sam da svi to rade', piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare