To je to što me zanima!

Giambattista Valli: Infantilne dame jako vole pastele i mašne

Slavni dizajner predstavio je kolekciju u znaku ružičaste kuće lutaka, za čije mlađahne podstanarke predlaže raskošan svijet volana, ukrasnih traka, perli i blistavih aplikacija
Vidi originalni članak

Valli je nepogrešivo romantičan i infantilan, a dame vole njegove kreacije jer ih vodi u nestvaran, bajkoviti svijet. Jesenska kolekcija predstavila je mješavinu tailoringa i haljina prepunih čipke, volana i cvijeća, a za duplu dozu slatkoće, pobrinuli su se rajfovi sa cvijećem, veo s perlama i kristali na licu.

Djevojke su izgledale kao da su izašle iz proljetnog vrta, iako se radi o jesenskoj kolekciji. Valli ne brine za nedostatak boje, već za kraj godine koristi romantične tonove i ukrašava siluetu od glave do pete.

Ovaj moment sve je prisutniji - glomazne grunge čizme i haljina s ukrasima poput perja, kao zanimljivi stilski kontrast.

Jaknice od trapera i sakoi s perlama te odijelo optočeno cvijećem uz nezaobilazne visoke rukavice dnevni su prijedlozi za prave romantičarke. Logomanija se vratila te se kod Vallija smjestila na casual traper.

Plašt inspiriran vojničkim formama u najnježnijoj mogućoj varijanti okrunjen je siluetom šezdesetih.

Crni momenti nalaze se u svakoj Vallijevoj kolekciji, naročito na šeširima i malim kožnatim torbicama.

Lice bez šminke zahtijeva konkretne stilske intervencije i kristalne detalje, predlaže dizajner koji ukrašavanje razrađuje u detalje.

Volani, kosi kroj, eterična čipka i stilska dijagonala donose lepršavu kreaciju kao stvorenu za neki crveni tepih.

Za obožavateljice ženstvenog dark izričaja dizajner predlaže nježnost perja i tila. Kolekcija donosi uglavnom večernje i haljine za dodjele, no dio toga zasigurno će uskoro zabljesnuti i na street-style zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare