To je to što me zanima!

Givenchy lokoti: Modni dodaci s naglaskom na glamurozne lance

Matthew M. Williams naslijedio je nedavno na čelu slavne modne kuće dizajnericu Clare Waight Keller te otkriva najavu za kolekciju koju će predstaviti početkom listopada
Vidi originalni članak

Matthew M. Williams predstavlja jesensku priču s naglaskom na lance i lokote, a prva kampanja, koja je ujedno najava kolekcije koju će uskoro predstaviti, donosi nešto snažniji karakter brenda. Naime, dizajnerica Wright Keller kao kreativna direktorica isticala je više mekoću i nježnost, dok novi dizajner uvodi i nova pravila.

Matthew M. Williams američki je dizajner i osnivač street style brenda 1017 ALYX 9SM.

MODNA LEGENDA Izložba Modni manifest o Coco Chanel najopsežnija je do sad

Njegova uloga u brendu, koja je nastupila prije nekoliko mjeseci, je uvesti kuću Givenchy u novu etapu dizajnerskog razvoja, a kao i svaki autor, i on odmah na početku donosi neke nove smjernice i daje svoj pečat.

Givenchy je brend jak na području statement torbi, a njihova je Antigona nedavno izvađena iz konteksta ženskih modnih dodataka te je sada uniseks detalj.

MODNO KAZALIŠTE Moschinova nova kolekcija bila je dizajnerski lutkarski show

Novi dizajner, ujedno iskusni poznavatelj street style scene, ima ulogu donijeti kući Givenchy dašak upravo te ležernosti i bunta, no istovremeno zadržati glam i luksuzni karakter jednog od najvećih brendova današnjice.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare