To je to što me zanima!

Gladijatorice se ne povlače kao niti obuća boje kože

Ove sezone na cipelama dominiraju nestvarne boje i brojne patenti i vezice gladijatorice, mrežaste gležnjače te čarapice na cipele
Vidi originalni članak

Spremite svoje gladijatorice jer će one još dugo vladati asfaltom, tvrde dizajneri. Još ove godine tržište će preplaviti gladijatorski noviteti inspirani rimskim i grčkim božicama, i to gladijatorice na petu te s malom platformom na prednjem dijelu. To će osigurati udobnost, a praktičnost lakše kopčanje brojnih trakica i vezica. U svijetu štikli trenutačno je najpopularnija bež ili boja kože. Taj trend će se nastaviti i ove godine, a jedna od njegovih brojnih prednosti jest što se, kao i crne cipele, mogu kombinirati sa svime. Osim boje kože, nosit će se i boje prirode poput nježne zelene i zemljane smeđe. No prisutne su i nestvarne boje poput onih iz filmskog hita “Avatar”, pa možete očekivati navalu tirkizno-plavih cipela, jarko-ružičastih, mornarsko-plavih i različitih nijansi ljubičaste. Ipak, tamnoljubičasta i narančaste nijanse ovog ljeta nisu popularne boje na cipelama. Također, japanke neće biti u trendu jer ove godine dominiraju gladijatorice.

SEKSEPILNE ŠTIKLE MAME UZDAHE
Štikle s malom platformom na prednjem dijelu te pomalo mazohističkim detaljima koje podsjećaju na gladijatorske nastavljaju mamiti uzdahe i ove godine. Samo su još seksepilnije.

NOSE SE 'MREŽASTI GLEŽNJEVI'
Mrežaste otvorene gležnjače najavili su brojni dizajneri. Vrlo visoke i crne automatski će “podignuti” svaki izgled. Pri kupnji obratite pozornost da gležnjevi budu čvrsto poduprti.

VRAĆAJU SE ČARAPICE NA CIPELE

Dolce&Gabbana najavljuju trend cipela ukrašenih čipkom, a ako ih nema na cipelama, treba ih upotpuniti takvim čarapicama. Čarape na štikle najavili su i Dior, Alexandar Wang, Burberry, Marni...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bloomy 11.02.2010.

    meni i nisu nesto,a pogotovo kad ih vidim u kombinaciji sa carapama.

  • Naughty_me 11.02.2010.

    Odlicno! Gladijatorice su zakon! Obozavam ih! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare