To je to što me zanima!

Glamurozni party stil u novoj Holiday kolekciji Ivana Alduka

Blagdanska linija nastavak je aktualne kolekcije "Game changer" i idealna je za sezonu provoda. Prevladavaju ženstvene kreacije, ručni vez i bogate crvene nijanse
Vidi originalni članak

S blagdanima pred vratima poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk lansirao je Holiday kolekciju. Limitirana linija senzualnih i ženstvenih modela idealna je za tulume i provode, a party kraljicu utjelovila je mlada Alma Cerić. Kampanju potpisuje poznati modni fotograf Šime Eškinja. 

Ovo blagdansko izdanje nastavak je aktualne kolekcije "Game Changer" za sezonu jesen/zima 2013.-14. Prevladavaju pamuk, mreža, til i čipka, a od boja dizajner predlaže crnu, srebrnu, crvenu, plavu, rozu i petrolej. Modeli su naglašeni ručnim vezom, a većina ih je unikatna. Ženstvene siluete imaju dozu provokacije u sebi savršenu za novogodišnji party, a opet pružaju dovoljno udobnosti. 

- Holiday kolekcija nudi modne prijedloge za novogodišnji izgled koji treba biti poseban, ali opet i funkcionalan te nosiv u raznim situacijama. Sastoji se od kratkih i dugih večernjih haljina koje kao poveznicu imaju bondage detalje, ručni vez, čipku i ženstvenu  siluetu. Osobni favorit mi je haljina s metalnim nitima i volanom na dnu, A kroja, koja je jako efektna, udobna i laska svim ženama - izjavio je Ivan Alduk.

Sanjiv svijet vjenčanja u prvoj kolekciji vjenčanica I. Alduka

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mago civo 05.12.2013.

    Kad sam ja bio mali mago znam da su ženske šivale haljine za žene, a danas ih rade muški za ženskice i muškiće...

  • ŽeljkoKranjčević 05.12.2013.

    Tamno crvena nijansa za stolove i obleku 12 mjeec čini posebnim?Što se obleke tiče crvena boja u nočnim satima ljepo elegantno djeluje kod nekih astanakadomjenaka?

  • eejjjja 05.12.2013.

    ove kratke dobre...

Komentiraj...
Vidi sve komentare