To je to što me zanima!

Glumica Sienna Miller ima najbolju kolekciju retro IT torbi

Sienna možda ima boho imidž, ali njezina je garderoba poput lekcije o statement torbama, koje inače nose glam dame, pa tako u omaru ima LV Neverfull, Balenciaginu Motorcycle i Givenchy Nightingale
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Naomi Campbell mobitelom se snimila za naslovnicu časopisa

Sienna Miller, britanska glumica poznata po njegovanju hipi stila i jedna od onih koja uvijek djeluje tako boho i ležerno, zapravo ima dugogodišnji hobi skupljanja statement torbica, koje inače nose glam dame. No, na njoj one izgledaju jako cool jer Sienna ima onu casual stilsku notu i torbe nosi na svakodnevan način.

POGLEDAJTE VIDEO (Dizajniraju torbe od drveta):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od Balenciage, Sienna voli ne samo legendarnu Motorcycle, već i City model te uz njih kombinira sakoe, kožnjake, traperice i balerinke ili čizme.

STATEMENT DODACI Poznate Chanel torbice: Od lanca remena do pleksiglasa

U njezinoj se kolekciji nalazi i Louis Vuitton Keepall, slavna torba kompanije koja je nekad proizvodila putnu prtljagu, a ovo je jedna od onih koje dame biraju za putovanja. Sienna ima svoju s monogramom.

I elegantna Givenchy Nightingale jedna je od omiljenih torbi slavne glumice, a karakterizira je elegancija i jednostavnost forme. Ovu torbu često biraju poslovne žene, dok je glumica nosi u kombinaciji sa sportivo jaknama i trapericama.

OUTDOOR LUKSUZ Prada predstavila novi army ruksak po cijeni od 17.000 kn

Za večernje momente Sienna bira Chanel 2.55, prepoznatljivu torbicu s lancem i proštepanom teksturom, koja je ujedno simbol klasične elegancije.

Dior Gaucho nosila je kroz godine u kombinacijama s tajicama i sakoima, ali i jaknama te ležernim trapericama.

STILSKA FORMULA Koje cipele uvijek funkcioniraju uz tajice, traperice i suknje?

U njezinom ormaru nalaze se i slavne YSL Cabas Classsique, Hèrmes Birkin, Prada Large Saffiano Tote, Miu Miu Madras, Mulberry Bayswater i Chloé Silverado. S godinama je nosila i Gucci, Burberry te niz sličnih slavnih modela.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Naomi Campbell mobitelom se snimila za naslovnicu časopisa

POGLEDAJTE VIDEO Tarik Filipović: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare