To je to što me zanima!

Glumite orgazam? To nema smisla, jer partner zna istinu...

Muškarci jednako dobro kao i žene znaju glumi li se orgazam te je li njihov partner zadovoljan u krevetu, a muškarci češće podcjenjuju svoje ljubavničke sposobnosti
Vidi originalni članak

Glumljenje orgazma nema smisla, jer osim što se time umanjuje vjerojatnost da će vas partner sljedeći put zadovoljiti, njega se teško može prevariti, pokazala je studija kanadskog Sveučilišta Ontario. U njoj su znanstvenici srušili mit da su muškarci naivniji spol u krevetu koji teško može otkriti da žena glumi, piše Daily Mail.

U upitniku su ispitanici otkrivali koliko su zadovoljni svojim seksualnim životom, glume li orgazme i koliko to često čine, a potom su davali odgovore i za svog partnera. Zatim su znanstvenici usporedili odgovore partnera i otkrili da muškarci i žene otprilike s jednakom točnosti znaju koliko je njihov partner zadovoljan i glumi li.

Unatoč tome, muškarci su nešto češće nego žene podcijenili svoje ljubavničke sposobnosti, tj. češće su pretpostavili kako nisu "seksualno zadovoljili" za razliku od svojih boljih polovica.

Većina ljudi instinktivno osjeća je li partner zadovoljan u seksu ili nije, a te su pretpostavke točnije od onog što im partner kaže, pa mnogi nemaju potrebu niti razgovarati o tome, zaključili su istraživači.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • vidum 12.04.2014.

    Znali smo se žena i ja upustit u seks, a da nam to zapravo nije trebalo i toga smo oboje bili svjesni. Kod mene erekcija nije bila na najvišem nivou, a ona je bila edovoljno vlažna. U pokušaju da sve skupa podigne na neku višu razinu, počela je stenjati, cviliti, stezati me itd. I što je postigla? Stavila točku na "i" jer je moja "klimava" erekcija u potpunosti nestala i time je mrcvarenje bilo gotovo. Nikad više nije glumila.

  • chaz michael michaels 12.04.2014.

    kad žena glumi orgazam naravno da se skuži i to je totalno jadno jer zakida samog sebe da bi uvjerila muškarca da je odlično odradio posao a nije i to nije u redu

  • Babaluji x 11.04.2014.

    istraživanje za osamnaestogodišnjake , ili moraš biti mrtav pijan da ne skužiš :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare