To je to što me zanima!

Gucci i Adidas se opet udružili, a rezultat su šokantne gležnjače za koje treba izdvojiti 1400 eura

Njemački sportski brend Adidas i talijanski luksuzni brend Gucci često surađuju na posebnim odjevnim predmetima i kolekcijama, a uvijek se nađe poneki šokantni komad, kad spoje nespojivo
Vidi originalni članak

Poznati brendovi Adidas i Gucci ponovno su udružili svoje dizajnerske snage, a ovoga su puta nastale jedinstvene gležnjače na petu u nekoliko boja. Prepoznatljiv Adidasov kalup nalik na tenisice 'gazelle' i Guccijev chic spojili su i ovoga puta nespojivo za paprenu cijenu.

Gležnjače dolaze u nekoliko kombinacija boja, a cipele su napravljene za muškarce i za žene. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za žene je dizajnirana zlatna i crna verzija sa zelenim crtama. Na svakom paru cipela, žniranci se ističu u drugoj boji, što dodaje posebnosti dizajna. Za muškarce su dostupne tri verzije, crna, siva i smeđa verzija. 

Ono zbog čega su ove gležnjače još zanimljive je njihova paprena cijena od 1390 eura (10.472,95 kn) što je cijena na njemačkom tržištu. 

- Crpeći inspiraciju iz sjećanja kreativnog direktora na 80-e i 90-e, amblematski Gucci house motivi miješaju se s motivima povijesnog brenda sportske odjeće adidas, što rezultira nizom hibridnih izgleda. Ova čizma ima metalni umetak Trefoil i Interlocking G - opis je ovih zanimljivih čizama na službenoj Gucci stranici.

TRIK ZA JEFTINIJU MODU Ljetnu odjeću mudro kupite na zimskim sniženjima i uštedite

Ove cipele su nešto između 'statement' komada, modne investicije, kolekcionarskog dizajnerskog komada i dobrog marketinga koji uvijek odjekne. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • eho' 18.01.2023.

    Koji užas 😖😦

  • Demetra ⚜💙_17 18.01.2023.

    Ne bi ih nosila da oni meni plate 1400 eura! Užas, rijetko ružno!

  • sljastrava 18.01.2023.

    Ruuuužneeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare