To je to što me zanima!

Haljine Ana Marie Ricov sada su ukrašene tribal motivima

Poznata modna dizajnerica predstavlja nove haljine u znaku tribal motiva koje koristi kako bi na ravnim, skladnim formama naglasila koloristički oplemenjenu dinamiku i mekoću siluete
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Paul Poiret: Genijalni dizajner koji je izmislio koncept modne revije

- Pročišćene linije i strogi, ravni krojevi omekšani su šarenilom vizualno atraktivnog printa, pomalo neočekivanom asimetrijom ili pak dodatkom lepršavih volana koji kolekciji daju volumen, ali i neodoljivu notu fluidnosti, zaigranosti i dinamičnosti. Premda dizajnom vrlo efektna, nova AMR kolekcija i ovoga je puta vješto pomirila elegantnu i ženstvenu estetiku s funkcionalnosti, ležernosti i udobnosti - izjavila je modna dizajnerica Ana Maria Ricov povodom predstavljanja nove kolekcije. 

Autorica je pri oblikovanju koristila ugodne i prozračne tekstile poput lana, pamuka i viskoze. Za ljeto predlaže lagane haljine, suknje, hlače i majice, s detaljima poput volana i traka.

STILSKA FORMULA Koje cipele uvijek funkcioniraju uz tajice, traperice i suknje?

Naglasak je na tribal motivima i linijskim apstraktnim uzorcima, izvedenima print tehnikom koja je već postala prepoznatljiva za rad ove uspješne domaće dizajnerice.

DETALJI S POTPISOM Glumica Sienna Miller ima najbolju kolekciju retro IT torbi

Kolekcija je nadopunjena posebno dizajniranim, laganim i nosivim srebrnim nakitom koji se oblicima nastavlja na tribalne motive na odjeći, a za izradu kojeg je zaslužan vlasnik poznate zagrebačke zlatarne Lapidarium, Mario Nokaj.

STATEMENT DODACI Poznate Chanel torbice: Od lanca remena do pleksiglasa

Boje koristi kao plošno iscrtavanje inspirirano 2D tehnikama, dok krojevima tu i tamo dodaje volan, kao efektni detalj koji silueti daje dozu romantike. Ana Maria Ricov poznata je po haljinama koje se mogu nositi ne samo na sandale, već i kao dio street style kombinacija uz tenisice i hoodice.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Paul Poiret: Genijalni dizajner koji je izmislio koncept modne revije

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare