To je to što me zanima!

Halle Berry s 54 godine izgleda bolje nego ikad: Otkrila je što je bitno za njen fantastičan izgled

Glumica Halle Berry pokazala je svoju senzacionalnu figuru u crvenom kupaćem kostimu dok je šetala plažom sa svojim osobnim trenerom, a pratitelji su oduševljeni njenim izgledom
Vidi originalni članak

Ova 54-godišnja glumica naglasila je koliko je motivacija ključnja za postizanje ciljeva kod vježbanja, a njeni istaknuti mišići savršen su primjer za to. Halle Berry je raspustila svoje kovrče i pustila ih da padaju reko ramena dok je šetala plažom u elegantnom kupaćem kostimu dubokog dekoltea. Njezin trener, Peter Thomas, pokazao je svoj isklesani torzo, dok je prolazio pored nje u crnim kratkim hlačama.

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer Lopez i 19 godina nakon ima zavidnu figuru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Halle, kao velika obožavateljica fitnesa u opisu slike na Instagramu je napisala: 'Sretan #FitnessFriday svima !! Motivacija je KLJUČNA ovih dana, i dok @peterleethomas i ja često vježbamo bez glazbe, dobra glazba može biti dodatna motivacija! Dakle, danas dijelimo svoj #SummerPlaylist, odnosno pjesme uz koje smo se znojili cijelo ljeto'. 

Obožavatelji su brzo reagirali na sliku, a jedan je napisao: 'Uvijek jesi i uvijek ćeš biti žena senzacionalna izgleda ', dok je drugi dodao: 'Wow, izgledaš nevjerojatno."

Glumica je pokazala svoju zavidnu figuru u kupaćem kostimu ovo ljeto kada je napunila 54 godine i svoj poseban dan proslavila sa zagonetnim prijateljeljem u Vegasu.

Taj dan nosila je crni kupaći kostim, a nakon slavlja se odlučila okupati u moru. Majka dvoje djece sada je isklesanija više nego ikad nakon višemjesečnih priprema za novi film mješovitih borilačkih vještina 'Bruised', u kojem glumi bivšu borkinju ​​koja se bori za skrbništvo nad djetetom i oživljava svoju karijeru, a premijera filma će uslijediti sljedećeg mjeseca.

Nedavno je otkrila da je njen isklesani trbuh rezultat stroge prehrane i vježbanja dugi niz godina. Halle je u jednom intervjuu izjavila: 'Ne postoji prečac, samo naporan rad i predanost. Jako je bitno što jedete, ali i dosljednost', piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sljastrava 25.08.2020.

    Prijatelj je vau

  • crna žena 25.08.2020.

    Izgleda dobro i svaka joj čast.Samo vidi se razlika na slikama.

  • Judita👥 25.08.2020.

    Zgodna žena no mrvicu mi bolja Liz hurley ☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare