To je to što me zanima!

Hendikep ga nije zaustavio niti mu smeta - žene ga obožavaju

Rođen je u obitelji u kojoj su svi gluhi, čak 25 članova ništa ne čuje kao ni on - roditelji, dva brata, baka i djed, prabaka i pradjed... Ipak, odgajali su ga tako da bude siguran u sebe
Vidi originalni članak

Nyle DiMarco je 28-godišnji ljepotan iz SAD-a kojem to što je gluh nije smetalo da diplomira matematiku te izgradi karijeru modela i glumca. Žene za njime doslovce uzdišu i rijetko koja ga ne odmjeri od glave do pete kada ga vidi na ulici. 

Rođen je u velikoj multigeneracijskog obitelji gluhih - čak 25 članova ne čuje kao ni on. Roditelji su mu gluhi, dva brata, djed i baka, pradjed i prabaka... On je četvrta generacija.

Nyle kaže da je zapravo vrlo sretan što je odrastao u takvoj obitelji. Naime, roditelji su imali takav pristup kod odgoja da je izrastao u ponosnog i jakog čovjeka koji ima sve predispozicije za uspjeh, napisao je na svojoj internetskoj stranici.

Osim što se bavi manekenstvom i glumom, ovaj vrlo simpatičan muškarac aktivan je u podizanju svijesti o životu oko 70 milijuna gluhih ljudi širom svijeta i problemima na koje nailaze. Kaže kako čak 75 posto roditelja gluhe djece ne komunicira s njima kako treba.

Pogledajte u videu njega i njegovu obitelj:

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Exterminator 26.08.2017.

    A jeste se raskokodakale lipo vas je čuti ...tzccc ajde spavat

  • Wrazica. 25.08.2017.

    Ajajajaajjjj karambaaaa ;)

  • 25.08.2017.

    neka ga obožavaju to jedobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare