To je to što me zanima!

Hit su 'veseli' grudnjaci u boji Pink Pantera i limuna

Najviše se prodaju oni u boji Pink Panthera, akvamarin plave i zelene poput limete, pokazalo je istraživanje. Ovu sezonu “poharale” su '60-te
Vidi originalni članak

Čim sunce zasja, žene se osjećaju zavodljivije te pritom odvažnije biraju grudnjake jarkih boja i šarenih uzoraka, a najviše se prodaju oni u boji Pink Panthera, akvamarin plave i zelene poput limete, pokazalo je britansko istraživanje. Ovu sezonu “poharao” je utjecaj psihodeličnih ‘60-ih, a to se preslikalo i na maštovite kreacije rublja. Zeleni grudnjak u kombinaciji s čipkom, posebno tamnozeleni, predstavlja sofisticirani trend, a ne zaostaje ni limun-žuta. Takvi “veseli” grudnjaci nisu samo u funkciji rublja koje je skriveno pod odjećom, nego idealno izgledaju ispod prozirnih i prozračnih tunika od šifona ili pamuka. Grudnjak je tako dobio status ravnopravnoga komada odjeće.

Ružičasta i ljubičasta su “nova” crna
Trendovi rublja za 2010. ženama donose izbor između “zaigranih” grudnjaka jarkih boja sportskoga kroja i onih profinjenijih modela koji više ističu eleganciju raskošnih oblina. Ružičasta, crvena i ljubičasta su postale “nova” crna za grudnjake.

Retroseksepil
Dizajneri su se poigrali rubljem iz ‘50-ih i ‘60-ih godina, što je rezultiralo neodoljivim retroseksepilom.

Nikako broj manje
Koliko god je model grudnjaka zamaman, ako je premalen, cjelokupan dojam bit će “jeftin”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare