To je to što me zanima!

Hobotnica na kvarnerski - lizat ćete prste koliko je sočna i fina

Na nauljeni lim za pečenje stavite krumpir, očišćene hobotnice, luk, mrkvu i češnjak. Posolite i stavite peći ispod peke. Nakon pola sata nakratko skinite peku...
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 2,5 kg hobotnice
  • 1 kg krumpira
  • 1 luk
  • 1 mrkva
  • 3-4 režnja češnjaka,
  • 2 dl bijelog vina
  • ulje
  • sol

Priprema:

Na nauljeni lim za pečenje stavite krumpir, očišćene hobotnice, luk, mrkvu i češnjak. Posolite i stavite peći ispod peke. Nakon pola sata nakratko skinite peku kako biste ulili vino te ponovno vratite lim pod peku i pecite otprilike još 45 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 01.04.2017.

    superrr

  • Lina39 01.04.2017.

    Sve ovisi o tome kako je netko voli spremljenu ! Ja volim ćufte od hobotnice u saftu od rajčice i salatu od rikole !

  • DrazenAkrap 01.04.2017.

    Meni je pasteta -zakon-

Komentiraj...
Vidi sve komentare