To je to što me zanima!

'Hoće li mi se vratiti djevojka za kojom patim? Ne znam gdje sam pogriješio, bio sam sretan'

Muškarca zanima hoće li biti ponovno sa ženom s kojom mu je bilo predivno, no ona se samo prestala javljati: 'Bez obzira na to što sam joj davao sve što je poželjela, ona više sa mnom ne želi biti'
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

prije nekoliko mjeseci bio sam u sretnoj vezi, a danas vas molim da mi kažete hoće li mi se vratiti djevojka s kojom sam bio toliko sretan. Ne znam što sam napravio, ali ona se jednostavno prestala javljati. Bez obzira na to što sam joj davao sve što je poželjela, ona više sa mnom ne želi biti. Hoće li se vratiti i što da napravim da mi se vrati? Hoćemo li opet biti zajedno?

POGLEDAJTE VIDEO:

Šifra: patnja

Odgovor:

Djevojka s kojom ste bili nije loša, ali je vrlo komplicirana. Mnogo traži, a malo daje zauzvrat. Nažalost, ona sad ima drugog i ne pomišlja vam se više vratiti. Sve ovo nema veze s vama, vi ste prema njoj bili dobri i tretirali ju kao kraljicu, ali ona je takvog temperamenta i nije bila za zdravu i ozbiljnu vezu.

Teži perfekcionizmu, što je u vezama veliki minus. Moj savjet vam je da dignete ruke od nje jer nećete biti zajedno. Vama stoji druga žena, već ju poznajete i komunicirate. Iz ovog poznanstva rodit će se ljubav, jer ova djevojka želi iste stvari kao i vi. Iz ove ljubavi rodit će se i brak, te vam vidim u bližoj budućnosti i djecu. Ne brinite ništa, kada se jedna vrata zatvore, druga i najčešće bolja se otvore. Ova djevojka je vrlo maštovita, plemenita, odlučna i kreativna, bit ćete prezadovoljni s njom. Vidim vam dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • škorpion1980 14.04.2024.

    Falis p...

  • mars7 14.04.2024.

    nasla drugog ako se ne javlja treba je zaboraviti ima uvijek boljih,

  • Mr. Pickles 14.04.2024.

    Dražen Zečić- Nitko nema dva života

Komentiraj...
Vidi sve komentare