To je to što me zanima!

I oni vole dopisivanje: Muškarci 'padaju' na kratke SMS-ove...

Kako biste povećali šanse da vas uskoro pozove na drugi spoj, prvi završite jednom dobrom, pa lošom i onda opet dobrom viješću, savjetuje autorica
Vidi originalni članak

U vremenima kad tehnologija nije bila dostupna, nismo se mogli čuti s nekim kad god nam to padne na pamet, prisjeća se Jess Mccann, autorica knjige “Was It Something I Said?: The Answer To All Your Dating Dillemas”.

- Nikoga se nije zvalo kasno navečer jer se to smatralo nepristojnim. No zato je ključan dio u izgradnji veze bilo iščekivanje kad ćemo se čuti ili vidjeli. Danas je puno drugačije. Ako propustite poziv, druga strana zna da ćete joj se kad-tad povratno javiti i čar iščekivanja poziva se izgubio. Mobiteli su postali naši najveći neprijatelji. Stalna mogućnost slanja i primanja poruka oduzela nam je privilegiju da se pravimo “nedostupnima”, a bez odgovora na poruku smatrate se nezainteresiranima, pa i nepristojnima - kaže autorica.

KNJIGA DANA Žene brže stižu do vrhunca uz poze G-faktor i Slatko kajanje

Savjetuje da nakon prvog spoja žene pričekaju da se muškarac javi prvi. U slučaju da on inzistira da se vi javite njemu, javite se nakon dva do tri dana.

KNJIGA DANA Muškarcima je jako seksi kad se žena uzbudi dok ih zavodi

- Kad šaljete poruke, neka budu kratke i jednostavne. Muškarci više vole dopisivanje jer se i oni boje odbijanja uživo - kaže autorica. A kad uživate na spoju, nemojte ga razvlačiti. Završite ga kako biste imali veće šanse da ga uskoro i ponovite. Koristite metodu “prvo reci dobru vijest, zatim lošu pa dobru”. Primjerice, naglasite da ste se odlično proveli te dodajte kako je hrana bila skoro dobra kao i društvo. Nasmiješite se pa kažite da je kasno i da morate ići. Na kraju recite da niste znali da je toliko zabavan, pametan ili odaberite neku drugu osobinu koja vam se sviđa - predlaže autorica.

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MOC JE U ZNANJU 21.12.2018.

    Samo uživo . :-)))

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 21.12.2018.

    .Muskarci padaju na kratke SMS-ove..a zenske na velike PEN-isove..e jada crnogaaa..!!!..

  • Jedan_dečko 21.12.2018.

    Čemu komplikacije? Neka odma napiše, gola sam, dođi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare