To je to što me zanima!

I velike cure vole crtiće - ali na odjeći i na modnim detaljima

Rita Ora obožava haljinu s likom Spužva Boba, a u modu su se ušuljali i Mickey Mouse, Hello Kitty i Ninja kornjače koji se nose kao print na omiljenoj odjeći
Vidi originalni članak

Da modu ne treba doživljavati preozbiljno, dobro zna američki dizajner Jeremy Scott. Debitantskom kolekcijom za Moschino ženama je poručio da, barem što se mode tiče, “žive” u crtiću i pritom jednostavno uživaju.

Njegov je savjet prva poslušala britanska ljepotica rođena u Prištini Rita Ora. Jučerašnju promociju novog singla proslavila je u haljini iz spomenute Moschinove kolekcije s likom Spužva Boba. Kako za gospođicu Oru kažu da sve što dotakne, pretvara u zlato, ovaj će crtani lik sigurno vrlo brzo postati tražena roba. 

A da joj ne nedostaje smisla za humor, odavno je pokazala i američka r’n’b zvijezda Ciara kad se na crvenom tepihu pojavila u pidžama-hlačama s uzorkom Hello Kitty i odgovarajućim papučama. Najčešće stilski odmjerena Jessica Alba pokleknula je na kolekciji 3.1 Phillipa Lima za Target. Mlada hollywoodska mama odabrala je majicu s natpisom “boom” jer ipak je s crtićima itekako u toku. Ova animirana modna priča nikako ne može proći bez spomena Mickeya Mousea. 

Legendarni lik, kojemu je za njegov prošlogodišnji 85. rođendan počast odao i Marc Jacobs, na glavama su nosile mnoge. Naravno, ne baš njega cijelog, nego njegov najprepoznatljiviji dio. S ušima Mickeyeve družice Minnie još davno slikala se Madonna, na crvenom tepihu nosila ih je Sarah Jessica Parker (glumičin modni dodatak za tu prigodu izradila je nedavno preminula L’Wren Scott), a naravno da Mickeyeve uši nisu promaknule niti osebujnoj Lady GaGi. T-shirt s printom MM-a modni je modni klasik, za ovo ljeto nabavite barem jedan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • _petra_ 04.04.2014.

    slatko...svew se to da lijepo iskombinirati

  • user_105498 03.04.2014.

    Likove iz crtiča imam na pidžamama,ali jako volim gledati crtiče,posebno animirane bajke na RTL kockici,uvijek su mi draži od Schwarcenegera koji sam uništi cijelu vojnu bazu i sl.ako već moram birati između takve bajke i bajke H.C.Andersena,biram Andersena.

  • Plava_1 03.04.2014.

    Sponge Bob ;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare