To je to što me zanima!

Odjeća koja skriva nedostatke: Šišmiš rukavi i visoke tenisice

Šišmiš rukavi savršeni su za žene koje žele sakriti široka ramena, okomite prugice izdužuju figuru, a suknja A-kroja idealna je za svaki tip građe, od kruške do jabuke
Vidi originalni članak

Skidanje suvišnih kilograma je mukotrpan posao, no možete ih sakriti uz pravilan odabir i kombiniranje odjeće. Tako će visoke tenisice na punu petu, popularne "marantice" ili tzv. tenisice s platformom, vizualno stanjiti noge bez puno truda, a ujedno su trenutno i vrlo trendi. Važno je samo kombinirati ih na uže traperice jer bi u protivnom mogli postići kontraefekt.

Asimetričan džemper izdužuje figuru

Ženama koje imaju tijelo u obliku kruške, a žele sakriti svoje obline najbolje pristaju dugi džemperi ili tunike s asimetričnim prednjim krajem. Asimetrični detalji će svakako izdužiti figuru, a struk možete istaknuti remenom. 

Šišmiš rukavi - idealni za žene koje žele sakriti široka ramena

Šišmiš rukavi idealan su odabir za žene koje imaju problema s opuštenim mišićima ruku ili imaju široka ramena. Osim toga, oni naglašavaju gornji dio tijela, pa su idealni i za žene s naglašenim bokovima jer će vizualno ujednačiti figuru.

Mršaviji izgled uz okomite prugice 

Iako se neprestano vode bitke što zapravo sužava figuru, okomite ili vodoravne pruge, istina je da okomite tanke prugice doista vizualno izdužuju. 

I suptilni prorezi skrivaju višak kilograma

Odlučite se za odjeću sa sitnim prorezima, npr. na koljenima ili listovima jer potpuno zatvorena odjeća vizualno stvara puniji dojam. 

Sakrijte salo na trbuhu pravom haljinom

Ako želite sakriti višak kilograma na trbuhu, izaberite haljinu čiji je gornji dio opušteniji i širi, a donji dio uži i naglašava bokove.

Uz visoki struk noge izgledaju duže

Trapez hlače idealne su za žene širih bokova jer vizualno uravnotežuju figuru, a uz visoki struk noge izgledaju duže. 

Suknja A-kroja idealna je za svaki tip građe

Suknja A-kroja jednako dobro stoji ženama s izraženim oblinama kao i onima koje ih nemaju. Žene koje žele sakriti izražene bokove, trebale bi nositi suknju visoko na struku, a one koje želi stvoriti iluziju oblina, nisko na bokovima. 

Široki remen stvara iluziju pješčanog sata

Remen ja pravi modni pogodak jer naglašava struk i čini ostatak tijela vitkijim. Široki remen daje figuri oblik pješčanog sata, a možete ga kombinirati i uz zimske jakne. Uži remen odličan je dodatak slojevitom odijevanju. 

Bojama do vitkijeg izgleda

Haljine u dvije nijanse idealne su ako želite sakriti široke bokove. Gornji dio haljine neka bude svjetliji jer će vas vizualno proširiti i odvratiti pažnju s donjeg dijela. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ninjutsu 23.10.2012.

    eej ovo s prugicama slusam otkako znam za sebe, a znam jako dugoooo, mislim stvarno... jos neka napisu da visoke potpetice skrivaju nizak rast, ides...

  • doranorafora 23.10.2012.

    a šta je sa nama koje moramo sakrit nedostatak kilograma?

  • jabukabuka 23.10.2012.

    "Širi gornji dio skriva trbuh", no sh*t Sherlock????

Komentiraj...
Vidi sve komentare