To je to što me zanima!

Ideja s TikToka: S puno malih ogledala do efektnog ukrasa

Uz malo truda te 30-ak manjih okvira za fotografije i isto toliko naljepnica s efektom ogledala jednostavno možete napraviti efektno veliko ogledalo za predsoblje na kojem će vam zavidjeti
Vidi originalni članak

Trebate li efektno, moderno ogledalo u predsoblju, koje će privući pažnju svih koji uđu, najbolje je pripremiti se za projekt 'uradi sam', na temelju brojnih prijedloga koji se mogu pronaći na društvenim mrežama, umjesto obilaska trgovina u potrazi za njime.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka s demencijom pred ogledalom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prenosimo ideju s profila @kimilange na TikToku, koja je autoricu, kako piše, stajala oko 60 eura. Nabavila je 30 malih okvira za fotografije i 30 naljepnica sa zrcalom, pa svako zrcalo zalijepila u jedan okvir.

Na kraju je spajala okvire ljepilom, tako da dobije pravokutni oblik velikog ogledala koje izgleda kao da je ojačano letvicama.

Ona je ogledala postavila tako da veliko ogledalo ima 6 redova u visinu i 5 u širinu, no možete ih postaviti i drukčije - u pravilnom obliku, ili tako da ih objesite u nekoj nepravilnoj formaciji na zidu.

Osim što možete izraditi ovakvo pravokutno ogledalo, na zidu se možete poigrati i s nekoliko istih, ili nekoliko različitih okvira za slike u koje ćete postaviti zrcalnu naljepnicu. ILi, pak, jedno veliko, koje će dominirati prostorom.

@kimilange Inspo by @Jasmin Preikschat #ikea #ikeamirror #ikeahack #ikeatok #CinderellaMovie ♬ Woman by Doja Cat - domarie

Za sve joj je, kaže autorica video priloga, trebalo oko dva sata vremena, a želite li biti sigurniji da će ogledalo biti čvrsto, sa zadnje strane okvire fotografija možete zalijepiti na veći karton, ili plutenu ploču.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare