To je to što me zanima!

Ideje kako provesti nedjelju - da se u ponedjeljak osjećate bolje

Nedjelja je tradicionalno dan za odmor. Svi znaju da se nekad takvi dani pretvore u čisto besposličarenje i na kraju to rezultira osjećajem neispunjenosti i grižnje savjesti. Evo nekoliko savjeta kako to izbjeći
Vidi originalni članak

Donosimo najbolje savjete kako se ipak zaokupirati slobodnim nedjeljama i maksimalno ih iskoristiti. Osim iskorištenog i ispunjenog dana imat ćete i motivaciju za nadolazeći tjedan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. NAPRAVITE LISTU CILJEVA

Svoje vlastite ciljeve lakše ćete ostvariti ako ih imate definirane. Bilo da radite popis za sljedeći tjedan, mjesec ili pak dugoročne ciljeve, jedno je sigurno - stvaranje popisa svojih ambicija dobra je ideja. Tako ćete se odmah osjećati produktivnije u tom trenutku, ali i motivirano za novi radni tjedan. 

ODMOR OD MUŠKARACA Super aktivnosti 'samo za žene' u Hrvatskoj: Evo gdje slikati uz vino, plesati, senzualno vježbati

2. OTKRIJTE NOVU VRSTU GLAZBE

Svatko ima vlastite žanrove koje preferira, no nema ništa loše u otkrivanju novih stvari koje bi vam se mogle svidjeti. Ovo vrijedi i za glazbu. Izađite iz svoje zone komfora i dajte šansu žanru glazbe koji vas do sada nije privukao.

3. PRONAĐITE IDEALNU BEAUTY RUTINU

Postoji velika količina savjeta stručnjaka o proizvodima koji odgovaraju pojedincima. Kreme za lice, proizvodi za kosu i hidratantni losioni vrlo vjerojatno su već dio vaše svakodnevice. Međutim, možda istražujući nađete savršeni proizvod za vas i tako unaprijedite svoju beauty rutinu.

4. ORGANIZIRAJTE PROSTOR

Da bi ste se osjećali bolje i produktivnije - potrebno je urediti neke stvari u svom životu. Bilo da se radi o organizaciji polica, ladica sa šminkom ili pak ormara - ovo je sigurno dobra ideja za iskoristiti dan produktivno i relaksirano.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 25.02.2024.

    Trauma :D

  • kaius 25.02.2024.

    ako netko tko cijeli tjedan radi pa jedan dan odmara ili slićno po svom i kako mu dođe i nakon toga ga grize savjest....taj se treba zamislit

  • ,.youtube. 25.02.2024.

    uvijek mi je ponedjeljak mrzak dan bio, u mladjim danima jer je pocetak skolskog tjedna a sad zbog posla

Komentiraj...
Vidi sve komentare