To je to što me zanima!

Ima 9 godina i dizajnira odjeću: Želi biti modna dizajnerica, a šivati je počela već s pet godina

Kaia Aragon (9) iz Colorada od svoje četvrte godine želi biti modna dizajnerica, a šivati odjeću je počela s pet godina. Haljinu može sašiti za samo sat vremena
Vidi originalni članak

Kaia  ima obećavajući talent za modni dizajn. Neprestano šiva odjeću, a za oko je zapela i profesionalnim modnim dizajnerima. Njezina majka Tonya kaže kako je oduvijek bila zainteresirana za modu. Prije nekoliko godina počela je ručno šivati odjeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek bi pretjerala s dodacima i i spajala bi stvari koje meni nisu imale smisla, ali bi dobile smisao nakon što ih ona spoji - rekla je Tonya.

JEDNOSTAVNO I CHIC Boja šampanjca i vanilije: Vrlo elegantna modna formula u stilovima od glave do pete

Ubrzo je dobila vlastiti šivaći stroj i od tada ne prestaje šivati.

- Od svoje četvrte godine želim biti modna dizajnerica, a počela sam šivati od svoje pete - otkrila je Kaia.

Sada može sašiti haljinu za samo sat vremena. Ima knjigu za crtanje gdje sprema svoje dizajne.

- Zanimljivo je vidjeti kako joj funkcionira um. Samo joj dajte komad tkanine i u roku od sat vremena dobit ćete prekrasno dizajniran komad - kaže Tonya.

RASKOŠ I SJAJ Koje su sve ukrase mladenke kroz stoljeća nosile na glavi - od tijare i cvijeća do krune i vela

Osim što izrađuje stvari od nule, obnavlja postojeću odjeću i pretvara ju u svježu i uzbudljivu. Na društvenim mrežama mnogi hvale njen talent.

Čak je i dizajnerica Vera Wang pohvalila njen talent. Poslala joj je poruku u kojoj je napisala: 'Tako sam uzbuđena što vidim da već ostvarujete svoj san da postanete modni dizajner! Čestitam i sretno.', prenosi Metro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 15.03.2022.

    Sada sve tako izgleda, a možda i ostane oduševljenje s tim poslom, zašto ne? Zadivljujuće je vidjeti tako mladu osobu, djevojčicu takoreći, koja zna što želi, makar ta zaljubljenost i ne trajala cijeli život. Bravo malena! 😃🤩👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare