To je to što me zanima!

'Imam 60 godina i volim nositi minice, no nekima to smeta. Ali, zašto ne pokazati dobre noge'

Kada uđemo u određenu dob postajemo ta nevidljiva manjina poznata kao majke i bake. Ali žena biti seksi i uz sve te uloge. Poručujem ženama da ne gube volju za životom, kaže Roslyn
Vidi originalni članak

Pojedinci mi govore da se odijevam neprikladno jer volim nositi mini suknje, ali ja smatram da to jeste li seksepilni ili niste nema veze s vašim godinama, već sa vašim stilom. Sviđaju mi se moje noge pa ih želim pokazivati, kaže Roslyn Griner (60) iz Montreala u Kanadi koja se voli odijevati mladenački i ne vidi ništa loše u tome.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Oduvijek je, kaže, voljela pratiti najnovije modne trendove i nositi minice, prozirne topove i kargo hlače. Tijelo održava vitkim odlascima u teretanu pet do šest puta tjedno. 

BISTE LI GA NOSILI? Oskudni kroj: Dizajneri sasvim smanjili grudnjak i predstavili ga kao dio večernjeg outfita

- Nadam se da ću inspirirati druge žene da se oslobode i nose što žele - dodala je i otkrila da je ljubav prema modi naslijedila od svoje pokojne majke. Bila je krojačica i stalno je šivala elegantnu odjeću za Roslyn.

Ne razumije to kronično pokušavanje trpanja ljudi u razne kalupe.

- Kada uđemo u određenu dob postajemo ta nevidljiva manjina poznata kao majke i bake. Ali žena biti seksi i uz sve te uloge. Poručujem ženama da ne gube volju za životom.

Priznaje da se nikad u životu nije udavala niti je imala djecu. Počela se pojavljivati na društvenim mrežama nakon što je u kolovozu 2022. izgubila posao u svijetu marketinga. Sad promovira sama sebe i zadovoljna je time. Piše blog i ponosno pokazuje modne kombinacije, prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • sky linee 14.03.2023.

    Pa ako joj stoji neka nosi koliko znam njih da im ne stoji pa nose ahahah

  • marilin m 13.03.2023.

    Bome cure od 20 god joj mogu zavidit na ovakvim nogama

  • Pink panterr 13.03.2023.

    Meni top milf!

Komentiraj...
Vidi sve komentare