To je to što me zanima!

Imanje obitelji Salaj ove godine ima čak pet milijuna lampica

Božićna priča obitelji Salaj u Čazmi donosi nove božićne ukrase svake godine i ostavlja posjetitelje bez daha. Svake godine je drugačija i posebnija, napisali su uz objavu na YouTubeu
Vidi originalni članak

Neke stvari se uvijek mijenjaju, pa je imanje Salaj poraslo u svom opsegu, ali i dosegnulo novi rekord u broju lampica kojih će ove godine biti čak 5 milijuna! Ali, cijene ulaznica nismo mijenjali. Ulaznica je 40 kuna, a djeca mlađa od 7 godina ne plaćaju ulaz, napisali su na svojoj internetskoj stranici i pozvali građane u SalajLand na ovogodišnju božićnu bajku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Božićna priča obitelji Salaj u Čazmi donosi nove božićne ukrase svake godine i ostavlja posjetitelje bez daha. Svake godine drugačija i posebnija Božićna bajka obitelji Salaj - dodali su.

Božićnu priču obitelji Salaj možete posjetiti od 29. studenog 2019. go 12. siječnja 2020. godine. Do tamo vozi i Božićni vlak koji kreće sa Glavnog kolodvora u Zagrebu.

- Božićni vlak" kretat će sa zagrebačkog Glavnog kolodvora svakog petka i subote u prosincu, a svoje karte koje su ujedno i ulaznica na SalajLand možete kupiti na blagajnama HŽ-a od kraja mjeseca. Raspored vožnji pronađite na salajland.com - stoji na njihovoj Facebook stranici.

POGLEDAJTE BOŽIĆNU PRIČU U VIDEU:

PREDIVNA AKCIJA Udruga Ozana i Štrikeraj cafe pleli tople deke za beskućnike

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 23.11.2019.

    doći će im djed mraz nije loše

  • 23.11.2019.

    Bezveze

  • 23.11.2019.

    Kičeraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare